facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Nordberg Fort

Info

Nordberg Fort er et tysk kystfort fra andre verdenskrig med 15autentiske bygninger. Det nye museumsbygget inneholder kafe, museumsbutikk og utstillinger. Fortet har en fantastisk beliggenhet med utsyn over Listalandskapet!

Historie

English // Lista Museum/Nordberg Fort was established in 1921. Currently our collections cover a long period of time. You will find the largest collection of the works of sculptor Mathias Skeibrok (1851-1896), a archaeological exhibitions, a school museum, a Coastal Culture Centre and the only intact lifeboat station from the late nineteenth century in Norway. Visit us at the Exhibition and Visitor Centre at Nordberg Fort.

// Det er Vest-Agder-museet Lista som er ansvarlig for formidling og publikumstilbudet på Nordberg Fort, mens Vest-Agder fylkeskommune eier området.

Adresse: Nordberg fort, 4560 Vanse, Norway
Telefonnummer: 38392021
By: Vanse
Rute: Nordberg fort
Postnummer: 4560


åpningstider

Mandag: 11:00 - 17:00
Tirsdag: 11:00 - 17:00
Onsdag: 11:00 - 17:00
Torsdag: 11:00 - 17:00
Fredag: 11:00 - 17:00
Lørdag: 11:00 - 17:00
Søndag: 11:00 - 17:00


relaterte søk: Nordberg fort åpningstider, Farsund museum, Museum Lista flyplass, Lista museum, Lista Fyr
Nærliggende lignende selskaper
Nordberg Fort Nordberg Fort 2 meter Flott sted å gå tur. Godt merkede infoskilter om fortet.
Nordberg Fort, Lista Nordberg Fort, Lista 6 meter Flott sted å gå tur. Godt merkede infoskilter om fortet.
Anmeldelser
Flott opplevelse senter med utstillinger,leker for barn og man kan få kjøpt en vaffel og en kaffekopp. Ute er det masse bygninger og murer fra krigen. Bygningene er og blir godt vedlikeholdt og det samme gjør plener og stier. Her kan man vandre i skyttergravene fra siste krig og man har en utrolig utsikt over lista landet og havet utenfor.
Vel verdt et besøk. Fortet er godt vedlikehold med både kanoner og skytterganger som er spennende for store og små.Besøkte stedetPå en ukedagVentetidIngen ventetidForhåndsbestilling anbefalesIkke sikker
Et spennende sted. Mye å se på. Utforske. Desverre ikke åpnet når vi var der. Stort område. Historie fra andre verdenskrig. Anbefales.
Meget hyggelig betjening og bra guidet tur rundt på fortet. Bra at det er tatt vare på en del av byggene slik at man kan se deler av livet til de tyske soldatene. Synd at de fleste av autentiske møblene er fjernet. Disse burde vært utstilt i et av de gjenværende byggene. Det burde vært restaurert et rom i kassernen og på sykehuset for også å vise denne delen av hverdagen
Flott område, men museet og kafeen var dessverre stengt
Fint sted men jeg er svært skuffa! Alt er låst av så si og eneste kanonen der er dekket til i rosa plastikk, fordi det er "kunst" når ble en kanon, kunst?! Kommer ikke tilbake...
Jeg har besøkt stedet flere ganger og kan anbefale en tur her, bruk litt tid her for området er stort og bør ses sammen med Guide, da får du høre hvordan livet for okkupantene var her på Lista mens fangene bygget flyplass på sletten nedenfor, Nydelig utsikt over Havet, stedet egner seg for Familier da der er lagt opp løype som konkurranse om å finne skatter, flere hus med Historie fra krigstiden på Lista og også nytt bygg med Kafe, Toaletter, salg av Historiebøker, og Suvenir.
Flott natur og historisk opplevelse. Byggningene ifra 2 verdenskrig er like pene som de var når de ble bygget. Utrolig utsikt ifra toppen av fortet. Museumet med utstilling er også en opplevelse.. Absolutt verd turen.
Flott naturmuseum med mye historie. Om museet er stengt er området likevel fint å gå tur i. Det finnes et toalett bak huset som er åpent om museet er stengt.
Dette var en fin plass som er verdt og besøke om du er i området fin plass å gå tur å se på gamle krigs minner. Og helt nydelig utsikt.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler