facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Nordbyen

Info

Larviks største kjøpesenter!

Historie

Her finner du trendy og moderne butikker som er kilder til fornyelse og inspirasjon. Alle de store kjedebutikkene som f.eks H&M, Clas Ohlson, Dressmann, Cubus og G-Sport er samlet under ett tak. På utsiden av senteret finner du 620 gratis p-plasser.

På Nordbyen finner du apotek (følger senterets åpningstid), moderne stellerom og låsbare oppbevaringsskap.

Nordbyen er BEST PÅ SHOPPING for hele familien.

På facebook vil du få jevnlige oppdateringer på nyheter, aktiviteter og kampanjer på Nordbyen. Spør oss også gjerne hvis det er noe du lurer på.

Bli medlem av vår kundeklubb og få eksklusive medlemsfordeler. Send Nordbyen til 2242, eller last ned vår app direkte.



"Velkommen til Larviks største kjøpesenter. Vi ligger noen minutter nord for byens sentrum. Hos oss finner du alt du trenger til hverdagshandelen - og litt til.Vi har nærmere 50 butikker og 475 parkeringsplasser med 3 timer gratis parkering og automatisk skiltgjenkjenning. Velkommen til oss for en hyggelig handel!"
Adresse: Yttersøveien 2, 3274 Larvik, Norway
Telefonnummer: 33165454
moc.mortsneets@neybdron
By: Larvik
Rute: Yttersøveien 2
Postnummer: 3274


åpningstider

Mandag: 10:00 - 20:00
Tirsdag: 10:00 - 20:00
Onsdag: 10:00 - 20:00
Torsdag: 10:00 - 20:00
Fredag: 10:00 - 20:00
Lørdag: 09:00 - 18:00


relaterte søk: nordbyen åpningstider påsken, nordbyen venn, nordbyen sverige åpningstider, nordby supermarket, nordbyen larvik åpningstider påsken, nordbyen larvik ledige stillinger, tilbud nordbyen, skobutikk nordbyen larvik
Anmeldelser
Joda. Et greit senter, med sikkert helt greie butikker. Kun vært her for Meny og å gå på do. Og her har jeg en liten nitpick. Lang og forvirrende vei til do, og når du først kommer deg dit så føler du deg feit, vanskelig å lukke døra ettersom denne slår innover mot doen. Hvilket geni tenkte at dette var lurt?
Dølt Svarer her jeg. Det Har seg slik at alle kjøpesentre i Norge har de samme butikkene. S Ganske like alle sammen. Bare de store kjedene pga av høye leie kostnader. Det jeg savner er at hvis kjøpesentrene hadde ca 10 mindre lokaler til en merkbar billigere leie som kun kan bli leid ut til personer som vil starte sin egen nisje/spesial butikk. Ingen av de store kjente kjedene kan leie der. Og de butikkene som leier vil gjøre det ene senteret unik og kanskje de små ukjente er de so. Drar flest besøkende pga du gir en lett annerledes senter opplevelse. Tenk deg en brukt og antikk sjappe i et senter
Passe stort kjøpesenter. Har de alt fra dagligvarehandel Meny og sportsbutikk Gsport, til jernvarehandel Jernia og apotek. Mange klesbutikker. Tre spisesteder McDonald's og to kafeer. Stor parkeringsplass.
Butikker spredd i alle kanter. Ikke noe system. Kan ende med å gå til enden av bygget for å leite etter en butikk for så å måtte snu og gå helt tilbake. Ikke mulighet å gå en " runde" for å få med seg alle butikkene. Blir som å være på orienteringsløp - løpe fram og tilbake. Ga til slutt opp å finne den butikken jeg skulle innom.
Middels stort og oversiktlig kjøpesenter så lenge du ikke skal dit en lørdag, for da mister du fort oversikten når det renner på med kunder. Du får det meste av det du trenger her, men pga størrelsen er det jo begrenset med butikker. Det finnes også en minibank her, men den er dessverre drevet av Nokias, og de begrenser uttakene for å få inn gebyrer. Kjøpesenteret anbefales
Bra kjøpesenter men skulle vært enda større og mer butikker !!
Et bra senter med gratis parkering og stort utvalg av butikker. Senteret har flere spisesteder : en sushi kafé på grunnplan, samt en stor kafé som har både småretter og middag til en rimelig penge. I annen etasje er det en kafé hvor man får kjøpt wok retter og andre småretter. Dessuten McDonald's.
Stort og fint kjøpesenter med rikelig utvalg av butikker. Var en kjapp tur innom for en BigBite før jeg reiste videre. Fikk god mat. Senteret så ganske rent ut av det jeg fikk sett. Kommer gjerne tilbake om jeg er i området.
Fint kjøpesenter hvor du lett kan slå fra deg en time. God mat på restaurant og kafé, lekebutikk, klesbutikker for alle aldere og størrelser. Gratis parkering og mange plasser
Fint og oversiktlig. Stor boltreplass for små barn, hvor de kan gå å leke lava på gulvflisene. Litt minus med tanke på toalett som ikke var rent.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Nordbyen med offentlig transport


Nordbyen 60 meter
011
03
1281
1283
1285
1295
1368
208
210
214
215
Vestmarkaveien 320 meter
1368
1370
1371
208
Vestmarkaveien 320 meter
Vestmarkaveien 330 meter
1368
1370
1371
208
Fagerli skole 340 meter
1368
1370
1371

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Nordbyen.

Larvik kjøpesenter

åpningstider, plassering. Yttersøveien 2 kart bykart, satellitt visning. Nordbyen adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Nordbyen. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Nordbyen med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Nordbyen Kjøpesenter Nordbyen Kjøpesenter 635 meter Mange butikker, gratis p-plasser, og ligger lett til i innfartsvei ved sentrum.
AMFI Larvik AMFI Larvik 2 km Hyggelig senter med greit utvalg butikker. Koselig kafé med bakevarer, kaker og kaffe...
Fritzøe Brygge Fritzøe Brygge 3 km Hyggelig kjøpesenter på bryggekanten
Europris Skreppestad Europris Skreppestad 3 km Hyggelig betjening, og bra utvalg.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler