facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Nordbygdene bondegårdsbarnehage

Historie

Nordbygdene Bondegårdsbarnehage ligger nord i Haugesund i landlige omgivelser. Pr idag har vi 30 barn fordelt på 2 avdelinger og stabilt flott personale. Vi har dyr som bor i barnehagen vår. Disse er en del av barnas hverdag. Uteområdet til barnehagen er en 5 mål stor naturtomt som gir svært gode muligheter til allsidig lek og fysisk aktivitet. Lek, opplevelser og gode relasjoner er viktige stikkord i hverdagen vår. En følelse av tilhørighet gir økt grad av trivsel og barnehagen blir et god sted å være!

Adresse: Tittelsnesveien 332b, 5514 Haugesund, Norway
Telefonnummer: 52737109
By: Haugesund
Rute: Tittelsnesveien 332b
Postnummer: 5514


åpningstider

Mandag: 07:00 - 16:30
Tirsdag: 07:00 - 16:30
Onsdag: 07:00 - 16:30
Torsdag: 07:00 - 16:30
Fredag: 07:00 - 16:30


relaterte søk: Soria Moria Steinerbarnehage
Anmeldelser
Veldig fin barnehage med fin uteplass. Her liker barna seg
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Nordbygdene bondegårdsbarnehage.

Haugesund førskole

åpningstider, plassering. Tittelsnesveien 332b kart bykart, satellitt visning. Nordbygdene bondegårdsbarnehage adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Nordbygdene bondegårdsbarnehage. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Nordbygdene bondegårdsbarnehage med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler