Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon for Nordbygdi Grendehus


Geschichte
Nordbygdi Grendehus er eit lokale som er drive på dugnad av Nordbygdi Grendelag. Lokalet blir leigd ut til dåp, konfirmasjon, avslutninger, bryllup, møter, dans og overnatting. Grendehuset har nyoppussa kjøkken (2011). Dette inneheld alt frå bestikk, koppar og kar til kjølskåp, komfyr og oppvaskmaskin (hurtigmaskin). Huset har 2 toalett og 1 dusj. Huset er utstyrt med bord og stolar. Dersom ein skal dekke til middag er det ca plass til 40 stykker. Dersom du skulle være interessert i å leige det så ta kontakt via melding her inne eller på tlf 907 56 486. Det er 25 års grense for å leige grendehuset.

Utleige prisar:
Barnebursdag: 600,-
Fest: 1500,- (kan disp huset fra fre til søn)
Dåp/Konf: 1500,- (kan disp huset fra fre til søn)
Møte: 600,-

Den som leiger huset må rydde og vaske heile huset sjølv. Me kan være behjelpelig med vask, dersom dei me bruker til det har mulighet når dykk skal leige. Dette må avtalast på førehand.
Adresse: Nordbygdivegen 315, 3840 Seljord
Telefonnummer: .
By: Seljord
Rute: Nordbygdivegen 315
Postnummer: 3840


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon

Nordbygdi Grendehus

. Seljord seljord fast eiendom åpningstider, plassering. Nordbygdivegen 315 kart bykart, satellitt visning. Nordbygdi Grendehus adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Nordbygdi Grendehus. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Nordbygdi Grendehus med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler