facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Nordfjordsommar

Nordfjordsommar

Info

Nordfjord folkehøgskule sitt sommar- og vertskapstilbod. Vi tilbyr aktivitetar, leirar, selskap, utleige av rom og utstyr, overnatting og catering.

Historie

Nordfjordsommar.no er samlesida for Nordfjord folkehøgskule si forretningsdrift utover det som skjer i skuleåret. Om sommaren leiger vi ut rom og anlegg og legg til rette for friluftslivaktivitetar og leirar. Heile året tilbyr vi selskapslokale, servering og catering.

Vi held til i Gloppen i Midtre Nordfjord, i ei bygd som heiter Vereide og som ligg 7 km vest for tettstaden Sandane. Det tar fem minutt å gå ned til fjorden. Der har vi naust med båtar og kajakkar. Går vi andre vegen, er flotte gapahukar og stiar for både fotturar og terrengsykkel innan rekkevidde.
Og sett vi oss i bilen, er det kort veg til surfestrendene på Stad og breopplevingane i Stryn og Jølster.

Adresse: Vereide, 6823 Sandane
Telefonnummer: 0047 911 77 821
on.neluksvilstfulirf@rotnok
By: Sandane
Rute: Vereide
Postnummer: 6823


Nærliggende lignende selskaper
Gloppen Hotell Gloppen Hotell 6 km Nydelig opphold på Gloppen hotell. Nydelige omgivelser og til og med litt bading på b...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler