facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Nordhordland Folkehøgskole

Nordhordland Folkehøgskole
Adresse: Holtermandsvegen 3, 5918 Frekhaug, Norge
Telefonnummer: 56 17 43 00
Stat: Vestland
Distrikt: Alver
By: Frekhaug
Rute: Holtermandsvegen
Husnummer: 3
Postnummer: 5918


åpningstider

mandag: Døgnåpent
tirsdag: Døgnåpent
onsdag: Døgnåpent
torsdag: Døgnåpent
fredag: Døgnåpent
lørdag: Døgnåpent
søndag: Døgnåpent

Anmeldelser
Personlig har jeg vært på skolen i 3 perioder, på 3 ulike måter. Elev, stipendiat, og vikarlærer. Ikke angret et eneste sekund. En av norges største folkehøgskoler i Norge, men også en av de skolene med største og beste ressursene for å få en vellykket år. Skolen har ulike interesselinjer som dekker de fleste områdene fra sport, musikk, dans, musikal osv, og det er med på å skape et unikt fellesskap tvers av linjene. Ressursene, fasilitetene, ansatte og selve skolen er det vi kaller topp klasse. Step up the game og søk! Du vil heller angre om du ikke bruker et år på dette:-nOm du søker svar på ulike spørsmål, send en melding på instagram @dennispettersenn. Finnes ingen dumme spørsmål
Så mange gode minner har blitt laget på denne skolen! Har blitt kjent med så mange fantastiske mennesker, og fått oppleve reiser til steder jeg aldri hadde trodd jeg skulle fått reise til. Anbefaler på det høyeste!
En veldig bra skole der du får minner og vennskap for livet! Hverdagen er tipp topp, i tillegg til en fantastisk tur til Israel/Jordan, og supre langturer med linjene.
Beste året i mitt liv!
En fantastisk skole med dyktige og herlige lærere. Utrolige linjeturer og en spennende fellestur til Israel og Jordan. Skolen har mange muligheter og fasiliteter. Her får du minner for livet og venner for livet. Anbefales på det sterkeste!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler