facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Nordialog Haugesund

Nordialog Haugesund

Info

Nordialog setter sammen behovstilpassede tale-, data- og videoløsninger

Historie

Telenors ledende bedriftskanal

Nordialog setter sammen behovstilpassede tale-, data- og videoløsninger som får bedrifter til å snakke bedre sammen. Vi gir profesjonelle råd og er en ledende leverandør av effektiv mobilitet til store bedrifter.

Nordialog er Telenors største distribusjonsmuskel i bedriftsmarkedet – vi er overlegne når det gjelder å håndtere distribusjon og logistikk knyttet til store leveranser. Som totalleverandør av kommunikasjonsplattformer skreddersyr vi framtidsrettede løsninger til bedrifter med opptil flere tusen ansatte. Vi leverer ikke bare mobilkommunikasjon, men også nettsentriske tjenester med tilhørende infrastruktur.

Vi har også posisjonert oss som den ledende leverandøren av profesjonell mobilpark-drift, gjennom konseptet Drift&Support. Mange virksomheter bruker store ressurser på administrasjon, drift og support av ansattes mobiltelefoner. Stadig flere oppdager fordelene ved å outsource denne driften. Nordialog setter problemløsingen i system!

Adresse: Norevegen 10, 5537 Haugesund, Norway
Telefonnummer: +47 45210250
By: Haugesund
Rute: Norevegen 10
Postnummer: 5537


åpningstider

Mandag: 08:30 - 16:00
Tirsdag: 08:30 - 16:00
Onsdag: 08:30 - 16:00
Torsdag: 08:30 - 16:00
Fredag: 08:30 - 16:00

Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Nordialog Haugesund.

Haugesund kabel- og satelittselskap

åpningstider, plassering. Norevegen 10 kart bykart, satellitt visning. Nordialog Haugesund adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Nordialog Haugesund. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Nordialog Haugesund med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler