facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Nordic Smile Studio

Nordic Smile Studio

Info

Esthetic Dentist: veneers & Invisalign
Cosmetic injector: working with fillers for facial profiling, botox to reduce wrinkles & dental grinding.

Adresse: flåtestadveien 3, 1415 Oppegård
Telefonnummer: 66803529
By: Oppegård
Rute: flåtestadveien 3
Postnummer: 1415


åpningstider

Mandag: 09:00 - 18:00
Tirsdag: 09:00 - 18:00
Onsdag: 09:00 - 18:00
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 15:00

Nærliggende lignende selskaper
Greverud Tannlegesenter Greverud Tannlegesenter 0 meter Kontaktet de for hjelp med en vond tann, som de rotfylte. Har tatt rotfylling hos ann...
Anmeldelser
Dr. Iram Kazmi var en behagelig opplevelse når jeg skulle ha Botox i panne, "sinnarynke" og mine stramme "griserynker". Hun var både stødig og treffsikker og jeg er strålende fornøyd med resultatet. Det gir absolutt trygghet i at hun ikke setter alt på en gang men avtaler runde to på første besøk. Anbefales på det varmeste!
Fantastisk service Jeg har ikke vært hos tannlege på 8-10 år grunnet stor tannlegeskrekk etter en ubehagelig og smertefull hendelse..Ble tatt så varmt i mot og tatt vare på.Ingen smerter eller ubehag under behandlingen i dag.Jeg ble virkelig forstått.Er så lettet og takknemlig!Skal tilbake snart igjen og fullføre behandlinger og neste gang kommer jeg til å gå uten å være livredd!Tusen takk for utrolig god service.Meget hyggelig og dyktig tannlege Iram Kazmi og tannlegeassistent Nariman.Anbefales på det varmeste!
Super service og gode priser! Veldig fornøyd med både tannbehandling og kosmetisk behandling! Anbefaler på det sterkeste :
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Nordic Smile Studio med offentlig transport


Greverud kirke 90 meter
580
81N
84E
L2
Greverud stasjon 180 meter
L2
Greverud stasjon 430 meter
580
81N
84E

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler