facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for NordicImport.Com As

Info

Alt innen duppeditter til reparasjon av telefoner og annet.

Adresse: Mølleveien 7, 1940 Bjørkelangen
Telefonnummer: 93865950
By: Bjørkelangen
Rute: Mølleveien 7
Postnummer: 1940



relaterte søk: nordic import baderomsmøbler, nordicimport erfaringer
Anmeldelser
Det var en butikk som hadde mye du ikke fant andre steder. Men nettsiden har vært nede for vedlikehold siden oktober 2021, dessverre. Hvordan skal vi kunne handle da? Kommer dere tilbake snart?
Bestilte en skjerm til iPhone 6S fra denne nettbutikken som viste seg å være defekt. Fikk da beskjed om at det var min telefon som var ødelagt, og at han gjerne kunne reparere den for 1299,-. Jeg forklarte at telefonen ble testet i etterkant og fungerte som normalt, og at jeg ønsket å returnere skjermen jeg hadde kjøpt. Dette ville i følge dem koste meg 699,- + mva da skjermen måtte feilsøkes. Personen jeg snakket med skulle også fakturere meg for å ha svart på mailene jeg sendte, uten å ha gitt beskjed om dette i forkant. Anbefaler alle å holde seg langt unna dette stedet.
Produktene samsvarer ikke med beskrivelse. Reservedeler av dårlig kvalitet, reklamasjon er et sant helvette å følger ikke norsk kjøpslov. I tillegg påstår han noe med ic 6s... Prøvde å reklamere på en iPhone 6 skjerm ikke 6s... Styr unna å handle her!!!!!!!!!!
Sender feil vare, Euginesåkalt kundeservice lyver og nekter å ta i mot den reklamerte varen og påstår at det er postens feil til tross for sporing og hentemelding. Nesten tusenlappen tapt for min del for vare og postgang de ikke vil ta ansvar for. Dette er et useriøst bakgårdsfirma som en må styre unna!
God service. Gode produkter for pengene. Her sparer du masse penger, kontra handle i de sentrene
Gode priser og gode produkter
Han har det meste
Raskt og enkel
Fantastisk stab, profesjonelt og snill.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon NordicImport.Com As.

Bjørkelangen datamaskinreparasjon

åpningstider, plassering. Mølleveien 7 kart bykart, satellitt visning. NordicImport.Com As adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på NordicImport.Com As. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om NordicImport.Com As med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Innovasjon As Innovasjon As 945 meter God service, hyggelig betjening
Sonarnorge Sonarnorge 1 km Facebook hjemmeside for SONARNORGE Her vil vi legge ut bilder og informasjon fra dive...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler