facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Nordland Kunst- og Filmfagskole

Nordland Kunst- og Filmfagskole

Info

Nordland kunst- og filmfagskole er unik. Vi er den eneste offentlige norske fagskolen som tilbyr toårige fagutdanninger i kunst og i film.

Historie

Nordland kunst- og filmfagskole ble etablert i Kabelvåg i 1997. Kabelvåg ligger i praktfulle og dramatiske Lofoten, et vakkert øysamfunn med en rik fiskerihistorie som fascinerer kunstnere fra hele verden. Skolen bygger på de tidligere utdanningsinstitusjonene Kunstskolen i Kabelvåg og Nordland Videoverksted.
Nordland kunst- og filmfagskole er unik. Vi er den eneste offentlige norske fagskolen som tilbyr toårige fagutdanninger i kunst og i film. Skolen gir kompetanse for å søke høgre utdanning innen visuell kunst, film, design, arkitektur mv.

Nordland kunst- og filmfagskole vil gjennom to år gi studentene bredest mulig kunnskap og forståelse for billedkunst og/eller film. Utdanningene forsøker å stimulere studentenes visuelle, sanselige og intellektuelle bevissthet, og skjerpe nysgjerrigheten for de visuelle kunstfagenes mangfoldighet og kunstneriske skapende prosesser.

Skolen bygger på en prosjektbasert pedagogikk. Studentene følger ulike kurs der det legges vekt på praktisk og teoretisk forståelse av visuelle og filmatiske problemstillinger. Gjennom undervisningen fokuseres det på eksperimenter og undersøkelser av ideer og teknikker, og det arbeides med selvstendige kunstprosjekt og egne kortfilmer.

Solid kunnskap om kunst- og filmhistorien er en forutsetning for å kunne reflektere om egen skapende kunstnerisk eller filmatisk virksomhet. Begreper utgjør en nødvendig basis for felles språklig forståelse og kommunikasjon, derfor er undervisning i kunst- og filmhistorie og i kunst- og filmanalyse viktige elementer i utdanningene.

Skolen er godkjent av NOKUT. (Nasjonalt organ for kvalitet i utdanningen) og finansieres av Nordland fylkeskommune med tilskudd fra Troms fylkeskommune, Finmark fylkeskommune og Staten. Skolen er offentlig, og det betales ikke skolepenger. Studentene ved skolen har rett til å søke støtte i Statens Lånekasse

Adresse: 8310 Kabelvåg
By: Kabelvåg
Postnummer: 8310



relaterte søk: nkfs, den norske filmskolen, lofoten kunst, kabelvåg
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Nordland Kunst- og Filmfagskole med offentlig transport


Kabelvåg sentrum 180 meter
300
741
743
Marithaugen 400 meter
300
741
743
FB85

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Nordland Kunst- og Filmfagskole.

Kabelvåg kunstskole

åpningstider, plassering. Nordland Kunst- og Filmfagskole adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Nordland Kunst- og Filmfagskole. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Nordland Kunst- og Filmfagskole med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler