facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Nordlandsbadet og Spektrum Velvære

Nordlandsbadet og Spektrum Velvære

Info

Nordlandsbadet og Velværeavdelingen ligger under Bodø Spektrum, som er et av landets mest innholdsrike idretts-, kultur- og opplevelsessenter.

Historie

For åpningstider, trykk her: http://bodospektrum.no/?ac_id=279&PHPSESSID=0a25425b32db8a5838518c6d9ff079e1

NORDLANDSBADET er hele Bodøs badeland. Med et stort utvalg basseng, sklier, stupemuligheter og flinke badevakter er dette en flott samlingsplass for familier, mosjonister, studenter og kjærestepar!

Vi har mosjonsbasseng, terapibasseng, stupebasseng, opplæringsbasseng, bølgebasseng, utebasseng og eget barnebasseng. I vårt mosjonsbasseng er det fint å trene på egenhånd, eller en kan delta i en av våre treningsgrupper. Vi har flere aktiviteter som morgentrening, vannaerobic, svømmekurs, badeparty, babysvømming og trening i varmebasseng med fysioterapeut.

Er du glad i fart og spenning? Prøv en av våre sklier eller et hopp fra 5-metern! Vi har også 2,5 meter og 1 meter med sviktbrett.

Nordlandsbadet har åpent 360 dager i året - garantert sommertemperatur.

SPEKTRUM VELVÆRE er en velvære- og avslapningsavdeling vegg i vegg med Nordlandsbadet. Her er det dempet belysning, en rolig atmosfære og høy kose-faktor.

Vi har seks ulike typer badstuer, aromadusj, isgrotte og både inne- og uteboblebad. Her hos oss er det alkoholsalg og derfor også 18-årsgrense (unntatt søndager da det er 16-årsgrense og alkoholfritt).

Adresse: Postboks 1, 8088 / Plassmyrveien. BODØ, 8008 Bodø, Norway
Telefonnummer: 75 59 15 00
By: Bodø
Rute: Postboks 1, 8088 / Plassmyrveien. BODØ
Postnummer: 8008



relaterte søk: Nordlandsbadet Priser, Badeland Bodø åpningstider, Bodø Spektrum, Nordlandsbadet stengt, Spa Bodø, Gavekort Velvære Bodø, Nordlandsbadet corona, Bodø SPA hotell
Nærliggende lignende selskaper
Bodø Spektrum Bodø Spektrum 10 meter Dyrt men en god opplevelse. Rent.
Nordlandsbadet Avd Velvære Nordlandsbadet Avd Velvære 322 meter Fin plass for en avslappende ettermiddag. Hadde i tillegg massasje ved 7.himmel. &quo...
Mediss & Spa Mediss & Spa 2 km Aldona var veldig hyggelig og imøtekommende. Både jeg og mamma var veldig fornøyde. B...
7.Himmel Akademiet 7.Himmel Akademiet 2 km Tok lunsjmassasje og hadde en meget hyggelig opplevelse etter et seminar. Anbefales!
Balansen Helse og Livsstilsenter- Trening Helse Spa Balansen Helse og Livsstilsenter- Trening He... 2 km Topp senter sentralt i sentrum av Bodø. Kompakt treningssenter med bra utstyr som dek...
Saltstraumen Hotel Saltstraumen Hotel 10 km Meget innholdsrikt lokalhistorisk museum. Drevet på frivillighet. Betal for guiding -...
Anmeldelser
Reklamerer med utendørs boblebad som ikke eksisterer. Slitent anlegg med sprukne fliser. Skal ha aroma dusj, men det var i hvertfall ikke i orden ved sist besøk. Dyrt og veldig middelmådig.
Meget dårlig opplevelse. Hadde 1,5h, stod i kø halve tiden. Utebassenget virket ikke, anlegget føles ikke så vedlikeholdt. Sprukne fliser, lyspærer som ikke fungerer, ingen aroma i badstue eller dusj og mørkt utenfor badstuene. Boblebadet ute er heller ikke i bruk.
Fin plass for en avslappende ettermiddag. Hadde i tillegg massasje ved 7.himmel. "Den store massasjen". Klassisk massasje på hele kroppen med tilpassede eteriske oljer. Massør Lee gjorde dette til en fin og rolig opplevelse, anbefales
Mange forskjellige badstuer selv er jeg stor fan av den finske, boblebad både ute og inne og grei mat og drikke. Deilig å slappe helt av i varme omgivelser. Jeg har vært her mange ganger, og det blir garantert flere.
Stod 1 time i kø for å besøke badet. Hyggelig betjening, men alt for lang ventetid.
Trenger en seriøs oppgradering. Mye slitte fliser og murpuss som faller fra veggene.
Godt utvalg av forskjellige typer badstuer, boblebad inn- og utvendig og fine programmer
Bra sted rent å fint. Fint sted for koble av
Veldig bra. Anbefales
Hyggelig, rent, grei betjening
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Nordlandsbadet og Spektrum Velvære med offentlig transport


Stadiontunet 190 meter
4
4 N
City Nord 240 meter
1
100
2
2 N
200
300
4
4 N
Stadiontunet gamle riksveg 310 meter
1
2
2 N
3

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler