facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Nordnes Narvik AS

Nordnes Narvik AS

Info

Butikk for private og bedrifter.salg av verktøy og arbeidsklær og sko.Utleie av lifter og maskiner, samt serviceverksted for små og store reperasjoner.

Historie

Nordnes Narvik AS er et lokalt utleiefirma som holder til i fagernesveien. Den daglige driften er det Harry Nordnes som står for.

Bedriften startet som «Nordnes treprodukter» ca. i 2004 med en ansatt. Da var det for det meste snekkerproduksjon som var i fokus. Dette i eget snekkerverksted og i hovedsak var det kjøkken- og badromsinnredninger som var i produksjon. Etter en stund begynte Nordnes Narvik AS å utføre sikkerhetstjenester langs sporet for Jernbaneverket, og per i dag står dette arbeidet for ca. 80 % av omsetningen til bedriften. Vi satser bredt; vi har et serviceverksted hvor vi utfører en rekke reparasjoner. I tillegg er vi autoriserte salgspartnere for en rekke utstyrleverandører, hvor produktene er til salgs inne i vår salgsavdeling.

Vi begynte ikke med utleie før i 2011 og ble i 2012 eget utleiefirma. Vi har fått god respons fra kundene på vårt utstyr og vår service. Med virksomheten som nå er innrettet mot flere ulike bransjer har vi opplevd en jevn og fin vekst helt siden starten for ca. 8 år siden. Og det satses mer og mer på utleie.

Vi har per i dag 14 fast ansatte pluss sommervikarer og har en omsetning på ca. 20 millioner. Vi er også medeier i «KS maskin og sveis» på Røst i Lofoten.

Ta kontakt med oss, eller kom innom for en hyggelig handel eller prat om utstyr. Vi har sannsynligvis det du trenger !!

Vår oppgave

service veksted for
Kärcher
Jonsered
Utleie av Maskiner og Personell

Produkter

Forhandler for:
Univern Arbeidsklær
Aco kjemi
Kärcher
Proffpartner
Jonsered
Motek
Bosch proffverktøy
Helly Hansen
Ejendals vernesko



"Velkommen til vår butikk og verksted for en hyggelig handel på Fagernes i Narvik.Et iboende ønske om å løse kundenes utfordringer har ført familiebedriften Nordnes Narvik fra en møbelsnekrende enmannsbedrift til en av Narviks ledende breddeleverandører. I dag laster vi malm, sikrer toglinjer, bygger snøskjermer, skrur på verktøy og maskiner i vårt autoriserte merkeverksted og selger kvalitetsprodukter fra en moderne og levende fagbutikk.Butikken vår er utstyrt med arbeidsklær og sko fra Helly Hansen og Univern. Hageprodukter fra Husqvarna, Høytrykkspylere og tilleggsutstyr fra Karcher. Stiger og Kasser fra Zarges. Handholdte verktøy fra Bosch. Eget service verksted. Utleie av personal til Jernbane og Maskinkjørere."
Adresse: Ankenesveien 150, 8514 Narvik
Telefonnummer: 46448776
on.sa-sendron@eieltu /on.sa-sendron@tsop
By: Narvik
Rute: Ankenesveien 150
Postnummer: 8514


åpningstider

Mandag: 07:00 - 16:00
Tirsdag: 07:00 - 16:00
Onsdag: 07:00 - 16:00
Torsdag: 07:00 - 16:00
Fredag: 07:00 - 16:00


relaterte søk: uco narvik, nordnes programleder, maskinutleie narvik, nordnes båt, stillas narvik, nordnes as, nordnes nordland, nordnes troms
Nærliggende lignende selskaper
Bjørg As / Bagorama / Babycare Narvik Bjørg As / Bagorama / Babycare Narvik 3 km Samsonite forhandler.Vesker og tilbehør. Barnevogner,barneklær. Stokke forhandler
Anmeldelser
Meget bra sted,topp betjening,løser alle problemer på maskiner og verktøy...
Flott og innholdsrik butikk. Bli og hjelpsom betjening
Fin gjeng som jobber der
God service. Hyggelig betjening.
Perfekt service, som alltid
Veldig bra service
Utrolig god service!
Oversatt av Google Beste stedet og magisk Original Best place and magical
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Nordnes Narvik AS med offentlig transport


Fagernes 120 meter
1
100
631
Engveien 200 meter
400
632
Lillekleiva 410 meter
1
100
400
631
632
642

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler