facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Nordre Ringsaker Husflidslag

Nordre Ringsaker Husflidslag

Info

Nordre Ringsaker Husflidslag

Historie

Nordre Ringsaker Husflidslag er Hedmarks største og mest aktive husflidslag med 133 medlemmer. Vi holder mange kurs i diverse temaer, og likeså studieringer.
Vi eier egne hus hvor redelsign, tatersløyd, sølvarbeid, skinnfell, lærarbeid, knivlaging, lysstøyping, papirlaging, lær, gummivesker, sveiping, baking og toving er noen av aktivitetene våre.
Høsten 2007 ble den nye smia innviet. Her smies knivblader og andre produkter.
I tillegg har vi satt opp et nytt aktivitetshus som brukes til diverse kurs i trearbeid, studieringer og andre aktiviteter.
De fleste av våre aktiviteter foregår i Møllerstua i Moelv. Møllerstua er en gammel husmannsplass som ligger idyllisk til ved Moelva. Følg RV 216 mot Sjusjøen gjennom Moelv sentrum. Ta til høyre ca 500 m etter sentrum. (Se egen brosjyre om Møllerstua under filarkiv.)

Styret i Nordre Ringsaker Husflidslag ønsker så vel medlemmer som ikke-medlemmer velkommen til kurs, studieringer, møter og andre aktiviteter.

Åpen dag i Møllerstua hver tirsdag kl.10.00. Her er alle velkommen til å ta med seg det de vil jobbe med, og møtes for en trivelig prat. Vi har studiering i strikking og hekling for de som er intr.

Hjertelig velkommen!

Adresse: Møllerstua, 2390 Moelv
Telefonnummer: 926 44 594
By: Moelv
Rute: Møllerstua
Postnummer: 2390



relaterte søk: hedmark husflidslag, nes og helgøya husflidslag, folldal husflidslag, husflidskonsulenten i hedmark, norges husflidslag, finnskogkofte
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler