facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Nordre Støyten gård

Nordre Støyten gård

Historie

I desember 2013 overtok vi Tenvikveien 71 på Nøtterøy. Et lite småbruk på 30 mål som har sin opprinnelse fra begynnelsen av 1800 tallet. Jorda var ved overtagelse forpaktet bort, og ble brukt til dyrking av jordbær.

Høsten 2014 begynte vi forberedelser til å kunne ta i mot gjester på gården, og har i dag 17 mål med inngjerdet hestebeite og 5 mål inngjerdet skogsbeite. Det er satt opp leskur med plass til 4 hester, hvor to plasser er i bruk til våre egne hester, Lady og Silke. Kaninene Børre, Mille, Lucy og Tulla koser seg i en stor kaningård med plass til ekstra gjester som får egne bur og god plass å boltre seg på.

Sammen med barna våre, Ingeborg, Elea , Helene og Vilde jobber vi nå for å kunne tilby en koselig plass hvor kjæledyret ditt kan få en fin ferie. Du skal med god samvittighet kunne gi oss ansvaret for at din beste venn får en flott gårdsferie i naturskjønne omgivelser når du selv skal ut og reise for en kortere eller lengre periode.

Adresse: Tenvikveien 71, 3140 Nøtterøy
Telefonnummer: 47318135
By: Nøtterøy
Rute: Tenvikveien 71
Postnummer: 3140


Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Nordre Støyten gård med offentlig transport


Støyten 160 meter
02
1546
1548
1549
Øraveien 210 meter
02
1546
1548
1549

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Nordre Støyten gård.

Nøtterøy gård

åpningstider, plassering. Tenvikveien 71 nøtterøy hjem kart bykart, satellitt visning. Nordre Støyten gård adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Nordre Støyten gård. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Nordre Støyten gård med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler