facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Nordvæst Mat & Drikke

Nordvæst Mat & Drikke

Info

Nordvæst Mat & Drikke er et sted for alle. Vi satser på gode råvarer, økologisk, glutenfritt og god atmosfære..
Du finner oss i ASK ( Rema bygget )

Historie

Nordvæst Mat & Drikke er et sted for alle. Vi satser på gode råvarer, hjemmelaget mat fra bunn, kortreist mat, økologisk, glutenfritt og god atmosfære..
Du finner oss i ASK ( Rema 1000 bygget )

Adresse: Vestvangen 6, 2022 Ask, Akershus
Telefonnummer: 40249000
By: Ask
Rute: Vestvangen 6
Postnummer: 2022



relaterte søk: nordvæst gjerdrum åpningstider, hos naboen gjerdrum
Anmeldelser
Fantastisk feiring av navnefest med nærmere 50 mennesker i alderen 0-70 år. Hilde ordner opp med et smil og får alle til å føle seg velkommen. Som alltid deilig mat og alt man trenger for et hyggelig samvær.
Bestilte to porsjoner juletalerken. Veldig lite mat på tallerken og stiv pris gjorde det til en skuffende opplevelse. Fant også et langt lyst hår i surkålen.
Her jobber det folk med lidenskap for å lage god mat. Rockeburgeren er den bestemt burgeren jeg har smakt. Svært hyggelig betjening!
Storfornøyd med lokalet, vertskapet og maten som ble servert ved vår datters navnefest! Fantastisk oppfølging fra man tar kontakt til gjennomført arrangement. Hilde er ei vertinne av ypperste klasse! Her er det bare å booke!
Bor du i Gjerdrum eller ønsker et nytt sted for Burger Hunting så kan jeg STERKT anbefalles Nordvæst Burger. Veldig smakfull, hjemmelaget burger med de beste råvarene direkte fra slakteren. Nydelig smak
Veldig koselig sted, med veldig god mat. Knallgod lunsj, pizza, nachos, lasagne og burgere. Vaflene er også veldig gode. Ikke fått testa alt enda, men er sikker på at det er like godt det og.
Virkelig en flott restaurant, med utrolig god service. Maten var utsøkt. Anbefales på det sterkeste. Barnevennlig, og ingenting å utsette på noe. Hit vil jeg absolutt dra igjen :-
Fantastisk god mat og drikke der! Servicen er god. Anbefaler burgeren deres!
Valget falt på rockeburger. Vi var 2 kresne matvrak, og måtte ta fram terningkast 6 for dette smaksmirakelet.
Nordvest er et sted med deilig hjemmelaget mat. Varm og hyggelig atmosfære. Blid og hyggelig betjening. Denne plassen må nytes for alt den er vert. Må prøves
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Nordvæst Mat & Drikke.

Ask kaffebar

åpningstider, plassering. Vestvangen 6 ask spisested kart bykart, satellitt visning. Nordvæst Mat & Drikke adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Nordvæst Mat & Drikke. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Nordvæst Mat & Drikke med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler