facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Nordvest Inspeksjon

Nordvest Inspeksjon

Info

NDT, Sveiseteknisk bistand, Sertifisering av sveisere

Historie

Nordvest Inspeksjon AS er et NTO-godkjent selskap som har spesialisert seg på Ikke-destruktiv testing (NDT). Nordvest Inspeksjon er et uavhengig firma med god kompetanse og godt omdømme innen vårt fagområde. Vi stiller høye kvalitetskrav og utfører oppdrag etter de gjeldende normer og standarder som kreves.

I 2007 inngikk Nordvest Inspeksjon et samarbeid med Teknologisk Institutt og ble da en nettverkspartner av som sertifiserer sveisere, maskinstillere og loddere.

I 2012 åpnet Nordvest Inspeksjon Sveiseteknisk avdeling som tilbyr tjenester innen sveisekoordinering, implementering av kvalitetsstandarder og generell rådgivning innen sveise- og materialteknologi

Vi har utviklet vårt eget webbaserte rapporteringsystem som kan gi våre kunder en god oversikt over sine prosjekter.

Produkter

NDT Tjenester, Sveiseteknisk bistand, Sertifisering av sveisere

Adresse: Utsidevegen 105, 6475 Midsund
Telefonnummer: 4771279300
By: Midsund
Rute: Utsidevegen 105
Postnummer: 6475


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00

Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Nordvest Inspeksjon.

Midsund ıngeniørarbeid

åpningstider, plassering. Utsidevegen 105 midsund ındustribedrift kart bykart, satellitt visning. Nordvest Inspeksjon adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Nordvest Inspeksjon. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Nordvest Inspeksjon med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler