facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Nordvik Bygdøy Allé

Nordvik Bygdøy Allé
Adresse: Bygdøy allé 34, 0265 Oslo, Norge
Telefonnummer: 22 04 98 98
Stat: Oslo
Distrikt: Oslo kommune
By: Oslo
Rute: Bygdøy allé
Husnummer: 34
Postnummer: 0265


åpningstider

mandag: 09:00–16:00
tirsdag: 09:00–16:00
onsdag: 09:00–16:00
torsdag: 09:00–16:00
fredag: 09:00–16:00
lørdag: Stengt
søndag: Stengt

Nærliggende lignende selskaper
Nordvik Skøyen Nordvik Skøyen 1 meter
BNnæring BNnæring 1 km
Hertz Bilpool Hertz Bilpool 2 km Elendig
Athene Spaces - Utleie av kontorer og enkeltpulter Athene Spaces - Utleie av kontorer og enkelt... 5 km "Utleie av kontorer og enkeltpulter i åpent landskap i Oslo. Utleie av kontorer ...
Schala & Partners Kalbakken Schala & Partners Kalbakken 10 km Meget useriøst megler firma. Dem lover skyhøye salgs summer på befaringer som ikke gj...
Anmeldelser
Jeg kjøpte ny bolig av Fredrik Langsø i Nordvik Bygdøy Allè og ble positivt overrasket over den gode oppfølgingen og jobben han gjorde i forbindelse med budrunden og kjøpet. Når jeg skulle selge selv så var valget enkelt. Fredrik gav gode råd i forbindelse med klargjøring og forberedelser til foto, og ellers i prosessen. Han anbefalte markedspakker som traff mange potensielle kjøpere, og som gjorde grunnlag for godt besøk på visningene. Leiligheten ble solgt etter første visning til godt over prisantydning! Jeg kan anbefale Fredrik på det varmeste!
Jeg vil på det varmeste anbefale Nordvik. Jeg har selv hatt en meget god erfaring med en av deres ansatte, som de siste årene har jobbet i Nordvik. Alexander Johannessen har solgt bolig for meg flere ganger med rekordpriser i sameier jeg har bodd i. Det samme gjelder for flere andre i min og min kones familie, venner og venners venner. Det er godt å ha en megler som man med god samvittighet kan anbefale videre, fordi han er dyktig både ovenfor kjøper og selger og har et godt apparat i ryggen med Nordvik. Et godt eksempel er at en leilighet han solgte for meg på Nedre Kampen til rekordpris, tok kjøper kontakt med Alexander da de noen år seinere da de skulle selge.
Thomas er en helt super eiendomsmegler som gjorde vår boligsalgopplevelse smidig og stressfri. Fra første øyeblikk, imponerte han oss med sin profesjonalitet, kunnskap og ekte omsorg for sine klienter. Han tok seg tid til å forstå våre behov og gjorde alt riktig for å få en god budrunde i gang. Thomas veiledet oss gjennom hver eneste trinn i prosessen, og tilbød verdifulle råd og innsikter underveis. Hans dedikasjon og ekspertise var tydelig i hver interaksjon vi hadde med ham. Takket være Thomas har vi hele to ganger lyktes med boligsalg på en god måte og vi anbefaler ham på det sterkeste til alle som trenger en pålitelig og dyktig eiendomsmegler.
Jeg hadde gleden av å ha Fredrik Langsø som megler ved salget av vår første leilighet - og jeg kunne ikke vært mer fornøyd!nnDenne mannen er den fødte megler og innsatsen han la inn var ikke annet en eksemplarisk. Fredrik tok oss nøye gjennom salgsprosessen fra A til Å og sørget for at vi var informerte gjennom hele prosessen.nnVi opplevde tydelig kommunikasjon, grundig forarbeid, nyttige anbefalinger og ikke minst et enestående engasjement og profesjonalitet hele veien.nnBudrunden gikk over all forventning takket være Fredrik sin unike sjarm og forhandlingsevne. Vi kunne virkelig ikke vært mer fornøyd, og jeg anbefaler Fredrik Langsø på det absolutt sterkeste.
Thomas Ringsvold fikk jeg anbefalt av flere andre. Han er en særdeles dyktig eiendomsmegler som går den ekstra milen for kunden. Han var gull verdt da jeg skulle kjøpe leilighet og var med i hele den prosessen, før salget av min egen.nThomas kommer med veldig gode tips og råd og en superpositiv innstilling. Helt tydelig at han har lang erfaring og mye kunnskap rundt det han driver med. Man merker hjertet hans, både for jobben, men også for den han er utenom. Det ryktes han blant annet hjalp en familie i nød med flytting, etter salg. Engasjementet er stort!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler