facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Nore Auto As

Nore Auto As

Info

Etablert i 1960 - over 40 års erfaring med salg av nye og brukte biler - bilberging

Historie

Velkommen til Nore Auto

Firmaet ble etablert i 1960 og har over 40 års erfaring med salg av nye og brukte biler, bilberging , samt autorisert bilverksted for service og P.K.K.kontroll

Vi er i dag 7 ansatte fordelt på bilsalg , verksted, bilberging og butikk. Butikken er nyåpnet BilXtra butikk med bredt utvalg i rekvisita.
Vårt motto har alltid vært God service og Fornøyde kunder, derfor kan vi i år feire 50 års jubileum

Vi har godt utvalg i nye og brukte biler, og våre samarbeidspartnere gjør at vi kan skaffe de fleste bilmerker etter hva kunden etterspør.

Se egne linker for vareutvalg i butikk, gasssalg ,bilberging og bilutleie

Adresse: Sentrum 34, 3630 Rødberg
Telefonnummer: 32741261
on.otuaeron@tsop
By: Rødberg
Rute: Sentrum 34
Postnummer: 3630



relaterte søk: nore auto åpningstider, mobile rødberg, bilverksted rødberg, grangaard vikan, bruktbil rødberg
Nærliggende lignende selskaper
Mobile Rødberg Mobile Rødberg 477 meter En ryddig og oversiktlig bilforretning med nye og brukte biler, og bilverksted. Hygge...
Anmeldelser
Veldig god servise ved kjøp av Bil. Hyggelige folk som jobber der. Nå i feb 23 kjøpte vi bil nr 2 siden juni 22. Først Caddy Maxi sutomat 4×4 Nå Skoda 4×4 automat. Veldig god service å hyggelige mennesker å forholde seg til. Kan bli flere bilbytter der. Anbefales.
Punkterte, ringte og to timer etterpå var dekket lappet og bilen på plass utenfor hytta. Utrolig god service og oppfølging
Anbefales på det sterkeste. Punkterte rett før vi kom opp til hytta fredag kveld. En telefon til Mercedes og så fikk jeg en samtale fra Nore Auto Bilredning. Nå er bilen min trygt hos Mercedes på Gol og erstatningsbil levert på hyttedøra. Makan til hyggelig folk og service fortjener ros :. Det er så deilig å møte folk hvor ja er utgangssvaret :
Er veldig fornøyd. Kjøpte fra Trondheim og fikk bilen fraktet. Bilen var akkurat som lovet om ikke finere. Føler oss også godt ivaretatt som Kunde. Kjøper gjerne bil herfra igjen!
Fant litt feil på bilen som skulle vært gjennomgått før salg ved EU kontroll etter ca 5 mnd. Andreas tok inn bilen og fikset den samt sendte den til Eu kontroll uten diskusjon. Svært hyggelige og ærlige folk, neste bil kjøpes også der.
Veldig behjelpelig med import av Abarth fra Sverige Tok ikke mange dagene, og oppfølgingen var eksemplarisk. Bilen ble hentet på deres regning for at vi skulle få bilen før. Anbefales!
Kjøpte bil de sa var "meget bra for rust". Tolket det at den skulle være så og si rustfri. Men det viste seg at rust i understelletgjennomrusta foran var så ille at dem måtte ta den inn igjen og fikse det. Hadde visst ikke så bra kontroll over egne biler på salg.
Kjøpte en VW Caravelle av Nore Auto. Kom frem til en grei pris og det viste deg at bilen hadde en feil som kom frem ved vinterstid. Dette fikset Nore Auto uten diskusjon og jeg fikk en grei låne bil i den korte ventetiden. Hyggelige folk og flott service. Null problem og anbefale dette stedet. Hilsen fornøyd kunde :
Kind and professional people with focus on service. They found a quick solution to completely busted tyre. Kjell went above and beyond even dropping my kids off at our vacation home before bedtimeMany thanks
Takk for god hjelp da bilen streiket. Hyggelig å profesjonell hjelp. Anbefales på det sterkeste! :
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler