facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Norenco Norge As

Norenco Norge As

Info

Utvikler og leverandør av renholdsprodukter.

Historie

Utvikler og leverandør av renholdsprodukter
I 1986 ble ideen om å etablere en norsk produsent av spesialkjemikalier og renholdsmidler en realitet. I dag produserer vi over 100 produkter og er landsdekkende innen profesjonelt renhold. Våre kundegrupper er næringsmiddelindustri, verksteder, rørleggere, faghandel, offshore og rengjøringsbyråer. Kundene våre er profesjonelle og har kunnskap til kjemiske produkter.

Produktutvikling
Når et produkt blir utviklet kommer alltid kvalitet først. Norenco Norge AS ønsker fornøyde kunder som handler igjen og igjen. For å tilfredsstille markedets krav til miljøvennlighet, effektiv og økonomisk renhold, er sammensetningen av reseptene en avgjørende faktor. Dette blir det lagt stor vekt på i vår forskning og produktutvikling. Kjemikalier som ikke er raskt nedbrytbare brukes ikke.

Kurs og produktopplæring
Vi arrangerer kurs og gir kunden god opplæring i planlagt vedlikehold, rasjonelle teknikker og riktig bruk av kjemikalier.

Miljøvern
Ofte havner renholdskjemikalier i avløpet, og havner til slutt i havet. Det er derfor viktig at de ikke skader naturen, men brytes ned raskt. Produktene er registrert ved Statens Produktregister og Giftinformasjonssentralen.

Adresse: Teglverksveien 99, 3057 Solbergelva
Telefonnummer: 66 99 55 33
By: Solbergelva
Rute: Teglverksveien 99
Postnummer: 3057



relaterte søk: norenco optimal, norenco fug rens, norenco sour power, mudin express, mudin sikkerhetsdatablad
Nærliggende lignende selskaper
Profus Media As Profus Media As 149 meter Medieproduksjon
Møteforum Møteforum 1 km Møteforum er èn dag med effektive møter mellom bedrifter. Hensikten er å knytte verdi...
Anmeldelser
Har brukt flere av produktene til Norenco og de kan varmt anbefales videre! Mudin vant tv2 hjelper deg over konkurrentene og jeg forstår godt hvorfor. Endelig en avløpsåpner som fungerer som den skal. Også veldig fornøyd med kundeservice og levering. Alt i alt ett profesjonelt firma med serviceinnstilte ansatte og bra produkter.
anbefaler på det sterkeste.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler