facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Norest Varme

Norest Varme

Info

Vi er et liten byggefirma som holder til i nær Trondheim, men avstand er ingen hindring når det kommer til oppdrag. Fra nybygg til det minste tilbygg.

Historie

De viktigste arbeidsoppgavene til Norest Varme AS er bygging, montasje og renovering av varmesystemer med fast brensel og deres elementer.
Innovasjonen i vår forretningsidé ligger i å lagre varmen i varmeveggen hos våre komfyrer, ovner og peiser. Dette sikrer redusering av varmekostnader. Redusering av varmekostnader medfører også betydelig miljømessig bærekraft.
I hus med peisovn opprettholdes det naturlig nivå av luftfuktighet. Hvorfor? Til forskjell fra hus med sentralvarme sprer varmen fra en peisovn hovedsakelig ved stråling. Strålevarmen varmer ikke luften i rommet (luften holder seg frisk), men selve rommet og gjenstander i rommet. Dette er en av årsakene til at det er lett å puste og koselig å oppholde seg i hus med peisovn.
Hjemmet blir mye mer koselig med et ildsted, som lagrer varme og stråler den sakte i rommet. Det er jo fantastisk trivelig å komme hjem fra kulden og varme sin rygg eller hender ved å lene seg på varmeveggen. Moderne metallpeiser byr vanligvis ikke på en slik mulighet.
Ta kontakt med vårt salgsteam idag for nærmere informasjon !

Adresse: Krogstadvegen 97, 7236 Hovin, Sor-Trondelag
Telefonnummer: +4791992661
on.emravtseron@ofni
By: Hovin
Rute: Krogstadvegen 97
Postnummer: 7236


Nærliggende lignende selskaper
Caravandoktoren Caravandoktoren 1 km Jeg tar oppdrag vedrørende reparasjoner av campingvogner og bobiler. Ta kontakt på me...
Låvstuggu Låvstuggu 3 km Utleie av selskapslokalet
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler