facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Norfloor Furuset Proffsenter

Info

NORFLOOR PROFFKONSEPT
Norfloors hovedmål er å være best i flis- og byggebransjen. Våre proffkunder får alltid best mulig tilbud, betingelser og produkter.

Historie

NORFLOORS PROFFKONSEPT

Norfloor har alltid som hovedmål å være best i flis- og byggebransjen. Det skal komme deg som proffkunde til gode.

Vi ønsker at du skal ha best mulig betingelser, alltid gode tilbud og produkter tilgjengelig på lager til enhver tid. Riktig sortiment og tilleggsprodukter, ikke bare fliser og lim, men hele spekteret du trenger. Du skal betjenes med en gang og vi er der for deg.

Vi i Norfloor skal drilles og ha høy fagkompetanse for riktig veiledning og støtte og ikke minst alltid ha tid til deg når du ønsker. For at vi skal bli bedre på flere områder, setter vi stor pris på at du gir oss tilbakemeldinger, råd – ros og ris.

Vi vil være din leverandør av kompetanse og hos Norfloor møter du dyktige folk som har lang erfaring i bransjen.

DINE FORDELER

Som medlem av Norfloors proffkonsept skal du ha en rekke fordeler. Som eksempler kan vi nevne deltakelse i fagdager med leverandører, fagreiser og faglig oppdatering gjennom kurs og opplæringskvelder. Selvfølgelig skal vi arrangere treff med godt faglig og ikke minst sosialt innhold.Du får mulighet til å videreutvikle din bedrift i samarbeid med andre i Norfloors proffkonsept.

Din lojalitet som proffkunde belønnes og det sosiale ofte er like viktig som det faglige. Vi vil aktivt få med produsenter og leverandører i gode kampanjer som du skal dra nytte av. Vi skal ikke sitte, men hele tiden følge med på hva som skjer og være i forkant av utviklingen.

Våre butikker er også møteplassen mellom Proffen og privat kundene som har behov for faglig assistanse. Vi formidler mer enn gjerne kontakt med en av våre gode proffkunder.

Det skal være både nyttig, lønnsomt og hyggelig å være proffkunde hos Norfloor! Vi ønsker oss tilbakemelding på dette. Kom med innspill og råd, vi er lydhøre og skal jobbe steinhardt mot felles strategi og mål. Norfloors proffkonspet tilbys gjennom alle våre butikker og proffsentre.

Adresse: Strømsveien 325, 1081 Oslo, Norway
Telefonnummer: 22812700
By: Oslo
Rute: Strømsveien 325
Postnummer: 1081


åpningstider

Mandag: 07:00 - 15:00
Tirsdag: 07:00 - 15:00
Onsdag: 07:00 - 15:00
Torsdag: 07:00 - 15:00
Fredag: 07:00 - 15:00


relaterte søk: Norfloor Oslo, Norfloor Bergen, Norfloor alnabru, Norfloor fliser, Norfloor Stabekk, Baderomsfliser, Norfloor strømmen, Norfloor Halden
Anmeldelser
Vi trengte fliser til to bad, vaskerom og entrè i forbindelse med oppussing, og brukte mye tid på å lete rundt for å prøve å finne de "rette" flisene. Og fant alle hos Norfloor på Furuset. Skikkelig god & hyggelig service av Ingrid - vi er svært godt fornøyd med alt. Anbefales på det varmeste!
Bra utvalg og hyggelige mennesker. Var nede på proff senteret etter at jeg hadde kjøpt fliser og de er super hyggelige og hjelpsomme. Takk for mye hjelp Jarle og alle de andre -:
Ingen ekspeditør var der, lite å se og dyrt.
Hyggelig og hjelpsom betjening
Fint har for du hjelp.
Bra utvalg, jeg har ikke noe greie på flis men det så ut som det var bra kvalitet Hjelpsomme folk som jobber der
God service. Vanskelig å finne fram.
Flott og stor butikk med fine utstillinger
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Norfloor Furuset Proffsenter.

Oslo detaljhandel

åpningstider, plassering. Strømsveien 325 oslo murerentreprenør kart bykart, satellitt visning. Norfloor Furuset Proffsenter adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Norfloor Furuset Proffsenter. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Norfloor Furuset Proffsenter med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Spesialverktøy for mur og flis As Spesialverktøy for mur og flis As 0 meter Bra utvalg, rask levering og meget bra service..
Europris Lindeberg Europris Lindeberg 279 meter Stor butikk som har det meste en trenger.
Saape Saape 409 meter Vi skaper glede og hygge på badet. Våre herlige produkter, skal bidra til baderomsgl...
Verne.no Verne.no 445 meter Godt utvalg av lys/utstyr til bil/lastebil.
thandel.no thandel.no 445 meter Seriøs bedrift med dyktige ansatte som gir gode tips og veiledning i forhold til tilp...
Kappi Kappi 547 meter Kappi leverer høykvalitet styrketrening- og fitness utstyr. Spesialisering på konkurr...
CDN Lighting Norway CDN Lighting Norway 547 meter Produsent og leverandør av lys, lysdesign og kreative utforminger av dette.
VERDiMAT VERDiMAT 732 meter Fantastisk konsept
Mursenteret Einar Stange As Mursenteret Einar Stange As 746 meter Knall bra service, selv for meg som en "mini" kunde i deres øyne som bare s...
Tingstad Emballasje As Tingstad Emballasje As 792 meter Ryddig og pent. Produktene er lett tilgjengelig. Hjelpsomme og hyggelig medarbeidere.
Pelly Workwear Oslo Pelly Workwear Oslo 822 meter arbeidsklær, vernesko, verneutstyr
JYSK Norge JYSK Norge 1 km JYSK Norge's Facebook-side gir deg inspirasjon til hjemmet, tips til en god natt søvn...
Ultimate Nordic Ultimate Nordic 1 km Svarer ikke på henvendelser, og hvis de svarer bruker de månedsvis eller opptil et år...
MILRAB.no MILRAB.no 1 km Kjøpte Heat Experience varmesåler som ikke ga noe spesielt varme og var utrolig harde...
HDL Nordic HDL Nordic 1 km HDL Buspro - Smarthus for alle! Se http://www.hdlnordic.no for mer informasjon og vår...
FX Norge As FX Norge As 1 km Proffimportør av Lyd, Lys, Scene, AV og FX Utstyr
Swissness Norge Swissness Norge 2 km Vi selger Sveitsiske varer til Norge.
Wulff & Co Wulff & Co 2 km Nyyyyydelig lam Når kan vi komme å handle mer?
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler