facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Norge Futsal Cup

Norge Futsal Cup

Info

Innendørs løkkefotball på parketten. Spill uforpliktende futsal med venner, kollegaer, klassen eller fotballaget. Lag ditt eget lag og delta når dere vil.

Historie

Hva er Norge Futsal Cup? Det er innendørs løkkefotball med fem spillere på hvert lag, hvor selve leken og det sosiale står i fokus. Her kan dere lage et eget lag og delta på de cupene dere vil. Om du vil spille med venner, venninner, kollegaer, klassen, familien eller fotballaget er opp til deg. Uansett nivå, Norge Futsal Cup sine arrangementer passer for alle. Det skal være uformelt og uforpliktende, og konseptet skal preges av fleksibilitet. Bli med når det passer for deg.

Futsal er en internasjonal betegnelse for det som populært kalles innendørsfotball i Norge. I Norge Futsal Cup sine arrangementer er reglene forenklet slik at de er lett forståelig og ikke til stor forskjell fra vanlig fotball. Den største forskjellen er banen og ballen. Det spilles normalt på en håndballbane med håndballmål. Futsalballen som blir brukt tilsvarer en utendørs 4’er, som spretter mye mindre. Sesongen for innendørsfotball varer fra oktober til mars, og det er hovedsakelig i denne perioden det vil bli arrangert cuper.

Selve arrangementet er lagt opp slik at hver gruppe består av 5 lag, som gjør at det blir minimum 4 kamper på hvert lag. Alle kampene i gruppen blir spilt i løpet av 2,5 time. Minimum 2 lag fra hver gruppe går videre til sluttspillet. Hver kamp varer i 13 minutter, men noen innbyttere er absolutt å anbefale da tempoet til tider kan være høyt. Grunnen til at vi likevel har satt en grense på 5 innbyttere og maks 10 spillere totalt pr. lag er fordi vi ønsker at alle skal få en god del spilletid når man deltar i Norge Futsal Cup sine arrangement.

I avdelinger hvor det blir arrangert flere enn en cup pr. sesong, som f.eks i Drammen vil det bli kåret en maratonmester, som vil være det laget som har vært best i avdelingen i løpet av en hel sesong. Det fungerer slik at etter hver cup får lagene poeng etter hvor langt de kom i sluttspillet. Se mer her: http://norgefutsalcup.no/ommaratontabellen/

Minner om at hver påmelding gjelder kun for en cup. Ingen blir automatisk påmeldt til flere cuper. Dersom kapasiteten overstiges gjelder førstemann til mølla prinsippet.

Muligheter for å vinne både premier og priser. På alle arrangementer i regi av Norge Futsal Cup blir det tatt lagbilde av alle lagene, som senere blir lagt ut på denne siden. Det blir også filmet med videokamera, bl.a. hele finalen som begge finalelagene får som en av premiene.

Alle som er 14 år eller over kan delta på våre arrangementer. Gutter og jenter, kvinner og menn. Alltid gratis inngang for publikum!

Vi håper å se deg på et av våre arrangementer!

Adresse: Drammen, Norway
By: Drammen



relaterte søk: futsal cup 2019, futsal cup oslo 2018, futsal cup 2018
Nærliggende lignende selskaper
Ti på Topp Ringerike Ti på Topp Ringerike 5 km Ti på Topp er en turkampanje fra 10.mai til 10.oktober.Velg mellom å delta alene, på ...
Glasscup Glasscup 5 km Glasscup er Drammen største håndballturnering som arrangeres hvert år i slutten av ap...
Tour of Norway Tour of Norway 30 km 16.-20.mai på Østlandet! Internasjonalt etapperitt med flere av verdens beste sykkell...
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Norge Futsal Cup med offentlig transport


Postterminalen 180 meter
5
Åssiden vgs. 260 meter
100
101
139
51
51N
55
56
VY1
Liejordet 270 meter
3
51N
Fiolveien 270 meter
5
Ing. Rydbergs gate 340 meter
5

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler