facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Norge IDAG

Norge IDAG

Info

Norge IDAG er en kristen ukesavis som taler der andre tier.
Vi er opptatt av kristne verdier, politikk, familie, økonomi, Israel, abortsaken - og Jesus.

Historie

Norge IDAG er landets største kristne ukeavis. Den er uavhengig og riksdekkende, med mer enn 11.000 abonnenter fordelt over samtlige fylker. Avisens hovedkvarter er i Bergen.

Sjefredaktør og grunnlegger er Finn Jarle Sæle.

Norge IDAG ble etablert i 1999.

Hos oss finner du nyheter om samfunn, politikk, kulturliv og kristenliv, samt inspirasjonsartikler og personlige historier, aktuelt debattstoff og utenriksstoff med et særskilt fokus på Israel.

Norge IDAG er en avis som ”taler der andre tier” – som løfter frem kristne verdisaker og den kristne troens betydning for både enkeltmennesker og samfunn.

Adresse: Øvre Kråkenes 49, 5152 Bønes, Hordaland, Norway
Telefonnummer: 55 92 29 00
on.gadi@nenojskader
By: Bønes
Rute: Øvre Kråkenes 49
Postnummer: 5152



relaterte søk: norge idag nettavis, norge i dag generalforsamling 2017, norge i dag sæle, norge i dag generalforsamling 2018, norge i dag abonnement, avisen dagen, norge idag sommerstevne, israel i dag
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Norge IDAG.

Bønes medie-/nyhetsbedrift

åpningstider, plassering. Øvre Kråkenes 49 kart bykart, satellitt visning. Norge IDAG adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Norge IDAG. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Norge IDAG med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler