facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Norges Bryteforbund

Norges Bryteforbund

Info

Velkommen til Norges Bryteforbund sin offisielle side på Facebook

Historie

Norges Bryteforbund er et særforbund under Norges idrettsforbund. Norsk bryting ble organisert i Norges Atletforbund i desember 1913. NBF organiserer fire grener: bryting, sandbryting, sumo og håndbak.

Vi ønsker at denne siden skal være en møteplass for alle som liker bryting. Denne siden skal være et sted hvor du finner nyheter, invitasjoner, bilder, film etc.

Hjemmesiden www.bryting.no er NBF sin primære informasjonskanal. FB vil blant annet bli brukt til å linke til stoff som blir publisert på www.bryting.no.

Du er velkommen til å komme med spørsmål og kommentarer til det vi publiserer på Norges Bryteforbund sin side på Facebook.

Dersom kommentarene er krenkende, inneholder upassende språk, i strid med norsk lov eller malplassert ifht. til innlegget vil de slettes uten forvarsel. Dersom det skulle bli nødvendig å slette noen kommentarer, så vil vi gjøre oppmerksom på at kommentaren er slettet.

Adresse: Sognsveien 75 L, 0855 Oslo, Norway
By: Oslo
Rute: Sognsveien 75 L
Postnummer: 0855relaterte søk: Norges Bryteforbund database, Bryting Oslo, Norgesmester i bryting 2021, Landslaget i bryting, Kjente norske brytere, Norges brytelandslag, Bryte-VM Oslo, Fristil-bryting
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Norges Bryteforbund.

Oslo sport og fritid

åpningstider, plassering. Sognsveien 75 L oslo organisasjon kart bykart, satellitt visning. Norges Bryteforbund adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Norges Bryteforbund. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Norges Bryteforbund med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Nærliggende lignende selskaper
Ridderrennet Ridderrennet 138 meter
Norges Rytterforbund Norges Rytterforbund 138 meter Hesten eieren er svinler i ol norway pensjonister pengene 100+1000 sant hele svensk...
Norsk padling Norsk padling 142 meter Best competens regarding paddling in Norway
Løp i Norge Løp i Norge 150 meter
Asianettverket Asianettverket 151 meter
Antidoping Norge Antidoping Norge 205 meter De tok meg til kontroll på et bilcross løp der jeg gikk på taket og jeg ble tatt inn ...
Norsk Toppfotball Norsk Toppfotball 205 meter
Toppserien Toppserien 205 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler