facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Norges sopp- og nyttevekstforbund

Norges sopp- og nyttevekstforbund

Info

Norges sopp- og nyttevekstforbund (NSNF) er en paraplyorganisasjon for landets lokale soppforeninger og nyttevekstforeninger.

Historie

Forbundet ble dannet i 2005 ved at Norsk soppforening (1954) og Nyttevekstforeningen (1902) slo seg sammen. I dag omfatter vi 32 foreninger med nærmere 3800 medlemmer samlet. Når du melder deg inn i Sopp- og nyttevekstforbundet blir du automatisk medlem av den foreningen nærmest der du bor, om du ikke ønsker det annerledes. Mange medlemsforeninger har egne nettsider med informasjon om aktivitetene. På www.soppognyttevekster.no finner du en samlet oversikt over alle arrangementene i hele landet. Medlemskapet gjelder et kalenderår og koster kr 400,- for vanlig medlem og kr 100,- for husstandmedlem. Som medlem får du tilsendt medlemsbladet Sopp og nyttevekster fire ganger i året, du får medlemspris på kurs, turer og enkelte bøker og andre produkter og du får anledning til å delta på Vintersopptreffet i februar og Høstsopptreffet i september.

Adresse: Schweigaardsgate 34F, 0191 Oslo, Norway
Telefonnummer: 4792266276
By: Oslo
Rute: Schweigaardsgate 34F
Postnummer: 0191


åpningstider

Mandag: 09:00 - 15:00
Tirsdag: 09:00 - 15:00
Onsdag: 09:00 - 15:00
Torsdag: 09:00 - 15:00
Fredag: 09:00 - 15:00


relaterte søk: norges sopp og nyttevekstforbund schweigaards gate oslo, romerike sopp og nyttevekstforening, moss sopp og nyttevekstforening, sopp 2018, bladet sopp og nyttevekster, digital soppkontroll, soppkontroll app, sopp i norge 2018
Anmeldelser
Et must for enhver soppentusiast!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Norges sopp- og nyttevekstforbund. Schweigaardsgate 34F kart bykart, satellitt visning. Norges sopp- og nyttevekstforbund adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Norges sopp- og nyttevekstforbund. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Norges sopp- og nyttevekstforbund med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler