facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for NorgesEnergi

NorgesEnergi

Info

Vi jobber hver dag for å gi deg billig strøm!

Historie

NorgesEnergi er en av landets ledende lavprisleverandører av strøm. Vi ønsker å gjøre strøm enkelt og billig. De fleste som bytter strømleverandør velger NorgesEnergi (TNS Gallup 2012).

Still oss gjerne spørsmål på veggen, besøk oss på norgesenergi.no eller kontakt oss på 810 33 700. Her på Facebook svarer vi deg så fort vi kan innenfor kundeservice sine åpningstider.

Adresse: Markensgate 34, 4612 Kristiansand, Norway
Telefonnummer: 38 10 00 80
By: Kristiansand
Rute: Markensgate 34
Postnummer: 4612


åpningstider

Mandag: 09:00 - 16:00
Tirsdag: 09:00 - 16:00
Onsdag: 09:00 - 16:00
Torsdag: 09:00 - 16:00
Fredag: 09:00 - 16:00


relaterte søk: norgesenergi pris, norgesenergi app, norgesenergi tlf, norgesenergi vs fjordkraft, norgesenergi erfaring, norgesenergi elkjøp, norgesenergi min side, norgesenergi oppsigelse
Nærliggende lignende selskaper
LOS - God energi fra Sørlandet LOS - God energi fra Sørlandet 990 meter Vi vil være i kontakt med kundene våre og dele strømrelaterte oppdateringer. Følg oss...
Agder Energi Agder Energi 1 km Den mest positive erfaringen med deres kundeservice innebar at de ikke gjorde noe.
Trade Winds As Trade Winds As 2 km TW er en sørlandsbasert grønn bedrift som selger og utvikler bærekraftige produkter o...
Sønnico as Sønnico as 4 km Sønnico Kristiansand leverer elektrotekniske løsninger. Vårt leveranseomrade er alt f...
Anmeldelser
Skikkelig useriøs bedrift som ringer å ringer å skal selge deg dårlig produkt.. de bryr seg ikke om du er reservert mot telefon salg! Skikkelig søppel bedrift. Svar : har ingen bedrift så dette er bare løgn fra deres side. Helt riktig at dere ikke har lov å ringe men det gjør dere allikavell.
Bruddegebyr straffen til de som sier opp er lureri. Misfornøyde kunder har ført til dålig rykter og anmeldelser, og dere er nødt til å bytte navn.Snart blir dere en del av Fortum.Dere vi ødelegge Fortum sitt navn om ett år. Vær ærlig,nøkkelen til suksess.
Norgesenergi skal flytte til sin morsseleskapFortum i mai iår pga dårlig rykter og skal bli kvitt dem1,3 fra 5,tror jeg. Idag fikk jeg en faktura med "Bruddgebyr" på 3584 kroner fordi jeg sa opp pga mange ekstra kostnader. Skriv deres meninger om Norgesenergi i "Fortum" sin anmeldelser.
De er noen luringer! 5,5 år etter man har avsluttet kundeforholdet med de, krever de deg plutselig for en påstått ubetalt sluttregning. Og den har rentet seg opp til 24.000 kr. Jeg oppbevarer kvitteringer i 3 år, så de fikk jo gjennomslag hos namsmannen. Jeg bare sier: Styr unna de der!!!
. Dei ringte faren min og trua han menst eg hørte på. Dei spørte om navnet hans han sa ja. Då hadde vi plutselig bytta frå fjordkraft. 3000kr fikk vi i strøm regnkng. Har ringt dei 2 ganga og dei sa dei skulle ordne opp. Fikk så inkasso på 4000kr. Styr unda og om du er kunde så sei opp!!!
Uærlig! Ble ringt opp av Norgesenergi eller en selger av norgesenergi etter at jeg gjorde en strømavtale bytte, slik at de kunne beholde meg som kunde. Jeg hadde det travelt og nevnte den nye avtalen og sa så lenge du lover at avtalen er bedre enn den nye så blir jeg hos dere. Det var den langt ifra. Ble i tilegg kontraktsbrudd tilegg så de har kostet meg tusenvis av kroner.
Manipulerende og uærlige. Ble oppringt av en som presenterte seg, understreket at han IKKE var en selger og lurte på om jeg hadde 1,5 min til en spørreundersøkelse om dagens strømpriser. Jeg sa ja og fikk tre spørsmål. Så dreide samtalen seg mot om jeg ønsket å bytte strømleverandør basert på mine svar. Som om de skulle hjelpe meg. Jeg sa "ja så du er selger likevel?", og fikk til svar at neida og så begynte han å ro med at jeg kunne bli oppringt av en selger hvis jeg var interessert i det.
Ser at mange har samme erfaring som meg… Kan ikke utrykke nok hvor lite lurt det er og inngå avtale med disse her. Trodde Fjordkraft var ille men dette her er faktisk hakke verre… Styr unna….
Rein svindel. Meldte flytting med utflytting fra gamle adresse. Har fått tre faktura fra gamle adressen, uten noen form for vilje til å rette opp i dette fra support. Har pratet flere ganger med kundeservice om dette, får hverken hjelp eller kunnskap. De reklamerer med at flytting er "så enkelt", men er tydeligvis bare enkelt for de å tjene mere penger. Ta litt ansvar selv'a, NorgesEnergi er meget useriøse.
Verste bedriften og kundeservicen jeg noensinne opplevd. De legger på masse ekstra på fakturaene som jeg ikke valgt att jeg vill ha. Kundeservice er lite hjelpsom og løser ikke de problemene jeg vil ha hjelp med att løse.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler