facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Norgeshus Midt-Norge Eiendom As

Norgeshus Midt-Norge Eiendom As

Info

Norgeshus Midt-Norge Eiendom er en lokal forhandler av Norgeshus i Trondheim, Malvik og Klæbu. Vi teller i dag 13 ansatte. Vårt kontor ligger på Sveberg!

Historie

Norgeshus Midt-Norge Eiendom


Hvorfor velge Norgeshus Midt-Norge Eiendom AS som husleverandør?

Hos oss er du sjefen!

Å bygge hus handler om å bestemme seg for hva man vil ha og hvilke løsninger som passer best for deg og det livet du lever- enten det er to bad til krevende tenåringsjenter, ekstra veranda til stille stunder eller et stort kjøkken til mesterkokken.

I Norgeshus Midt-Norge Eiendom AS har vi lang erfaring med å skreddersy boligene etter våre kunders ønsker. Vi anbefaler alle til å ta seg god tid i planleggingsfasen slik at boligen blir tilpasset dine ønsker og behov.

Vi har hele tiden arkitekter tilgjengelige til å imøtekomme deres ønsker.

Norgeshus Midt-Norge Eiendom AS er en totalentreprenør. Signerer dere kontrakt med oss, er det ingen behov for å involvere dere i annet enn valg av farger og produkter underveis i byggesaken. Vi tar oss av hele prosessen fra byggesøknad til innflyttingsklar bolig. Dette gjelder både graving og betong, som mange av våre konkurrenter ikke leverer. Samkjøring med alle underentreprenører og leverandører er selvfølgelig også vårt ansvar. Våre hus prises etter Norgeshus standard byggebeskrivelse. Ønskes pris på en 100%nøkkelferdig bolig, er dette noe vi kan komme frem til i felleskap gjennom valg av overflater og produkter. Vi har også tilgjengelige interiørarkitekter som kan bistå med møblering og valg av farger om dette er ønskelig.

Husk en ting: Hos oss er mottoet; «DU BESTEMMER!»

Vi ble i 2015 kåret til Norgeshus Beste arbeidsplass av Great Place To Work undersøkelsen. Dette er en tittel vi er meget stolt av, og gjenspeiler både trivsel og kvalitet hos våre dyktige medarbeidere!



"Norgeshus er en komplett leverandør som bygger hus, leiligheter, hytter, fritidsboliger, næringsbygg og offentlige bygg. I tillegg utfører våre forhandlere oppdrag innen rehabilitering, tilbygg og oppussing. Norgeshus dekker hele spekteret av oppgaver innen boligbygging - fra regulering og arkitekturprosjektering til søknadshåndtering og ferdigstillelse. I over 30 år har vi bygd boliger, hytter, og næringsbygg fra Svalbard i nord til Kristiansand i sør. Vi har vært opptatt av kvalitet ut til våre kunder og forhandlere hele veien. Alle Norgeshusforhandlere innehar en solid faglig kompetanse, og de ivaretar kvaliteten på byggingen av ditt hus. God service er en selvfølge, for vår jobb er ikke ferdig før kunden er fornøyd."
Adresse: Stavsjøvegen 23, 7550 Hommelvik, Sor-Trondelag, Norway
Telefonnummer: 90755789
on.suhsegron@modneienm
By: Hommelvik
Rute: Stavsjøvegen 23
Postnummer: 7550


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: Norgeshus Trondheim, Norgeshus Fossen, Norgeshus JARK Eiendom, Norgeshus forhandlere, Prisliste Norgeshus, Norgeshus Forus, Hus Norge, Norgeshus Tønsberg
Nærliggende lignende selskaper
Villmarkstoppen Villmarkstoppen 22 km Toppen av Malvik!
NEO Hytter NEO Hytter 22 km NEO leverer moderne hytter i eksklusive, vedlikeholdsfrie materialer.
Homla Homla 23 km Oversatt av Google Det er bokstavelig talt et helvete Original It is literally hell
Skogen Skogen 23 km Vårt kjære hjem
Hommelvik Sjøside Hommelvik Sjøside 24 km Fint de bygger ut det tomme området.
Homla Hageby - 64 leiligheter i Hommelvik Homla Hageby - 64 leiligheter i Hommelvik 24 km Flotte 2- til 4-roms leiligheter sentralt i Hommelvik.
Anmeldelser
Seriøs husbygger firma
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler