facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Norgeshus Ringstad Bygg As

Norgeshus Ringstad Bygg As

Info

Ringstad Bygg AS er en byggmesterbedrift med en fartstid på i overkant av 20 år. Vi utfører en stor variasjon av oppdrag. Kvalitet er vår prioritet nr 1.

Historie

Ringstad Bygg As består i dag av totalt 11 ansatte. Derav 3 stk med mesterbrev, 7 stk med fagbrev og 1 stk lærling. Vi har lang erfaring i markedet og vil være en seriøs aktør i markedet. Vi har kun norsk arbeidskraft.

Vi påtar oss varierte oppdrag og har god erfaring med nybygg, tilbygg og rehabilitering. Vi tegner, prosjekterer og bygger ditt prosjekt. Ta kontakt for en uformell boligprat



"Norgeshus er en komplett leverandør som bygger hus, leiligheter, hytter, fritidsboliger, næringsbygg og offentlige bygg. I tillegg utfører våre forhandlere oppdrag innen rehabilitering, tilbygg og oppussing. Norgeshus dekker hele spekteret av oppgaver innen boligbygging - fra regulering og arkitekturprosjektering til søknadshåndtering og ferdigstillelse. I over 30 år har vi bygd boliger, hytter, og næringsbygg fra Svalbard i nord til Kristiansand i sør. Vi har vært opptatt av kvalitet ut til våre kunder og forhandlere hele veien. Alle Norgeshusforhandlere innehar en solid faglig kompetanse, og de ivaretar kvaliteten på byggingen av ditt hus. God service er en selvfølge, for vår jobb er ikke ferdig før kunden er fornøyd."
Adresse: Droggetoppen 14, 2150 Årnes
Telefonnummer: 92099921
By: Årnes
Rute: Droggetoppen 14
Postnummer: 2150



relaterte søk: Norgeshus Egersund
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler