facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Norsjø Kabelpark

Adresse: 3812 Gvarv
Telefonnummer: 35958430
By: Gvarv
Postnummer: 3812



relaterte søk: norsjø kabelpark åpningstider, norsjø ferieland hytter, norsjø kabelpark priser, norsjø ferieland priser, kabelpark norge, norsjø ferieland kommende aktiviteter, norsjø ferieland, norsjø ferieland restaurant
Anmeldelser
Bruk pengene et annet sted Veldig fint anlegg, men hvis du er nybegynner så vil jeg anbefale å bruke pengene et annet sted. Betalte for 2 timer for mine 2 gutter på 11 og 13 pr. De fikk 6 forsøk hver på de 2 timene. Det er tilsammen 7 som kan kjøre samtidig. Når de mer erfarne da kjører runde på runde så blir det lenge å vente i kø. Betjeningen sier at ingen kan kjøre mer enn 3 runder før de må gi seg, men det er dessverre bare tull. Vi så mange som kjørte 6-10 runder før de fikk beskjed av betjeningen om at de måtte slutte. Når det da i tillegg er en egen kø for de erfarne som gjør at de ikke trenger stå så lenge i kø før de kan kjøre nye runder, så sier det seg selv at de som ikke er så erfarne må vente lenge på sin korte tur. På 2 timer så fikk guttene tilsammen ca. 1 min og 30 sek hver i løypa. Absolutt ikke verdt pengene!
Var fantastisk da jeg dro treningsklubben min. Det var kjempegøy å kabel surfe! Falt mange ganger, men så kom alt på plass etterhvert. Du kan velge mellom wakeboard, vannski og knebrett. Jeg anbefaler deg dette stedet kjempesterkt hvis du liker vann og vil utfordre deg selv!
Fantastisk sted å være i!
Det er mer enn fantastisk, og snart åpner det, og her er sommerstemningen veldig hyggelig, og kabelsport vannski er veldig hyggelig, og det er mange leker og rekreasjonsområder ved siden av, som klatre- og sprettleker . Det er mange hytter du kan leie og bo her. Det er også et hvilerom og en restaurant ved siden av kablene.Du kan kjøpe varm og kald drikke, og du kan kjøpe mat. Jeg så veldig glade unge mennesker stå i kø for å få sin tur. Jeg anbefaler deg å besøke og nyte.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler