facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Norsk Førstehjelp Service

Norsk Førstehjelp Service

Info

Velkommen til Norsk Førstehjelp Service! Vi brenner for å utstyre arbeidsplasser med hjertestartere og annet førstehjelpsutstyr <3 I tillegg har vi mange års erfaring med å holde førstehjelpskurs.

Etikett

Velkommen til Norsk Førstehjelp Service! Vi brenner for å utstyre arbeidsplasser med hjertestartere og annet førstehjelpsutstyr <3 I tillegg har vi mange års erfaring med å holde førstehjelpskurs. Alle våre instruktører er utdannet ambulansepersonell som daglig jobber med akuttmedisin.

Ta gjerne kontakt med oss:

Thomas Leite Fuglestad
Salgskonsulent
[email protected]
46682638

Jan Roger Barth
Daglig leder
[email protected]
48265048



"Norsk Førstehjelp Service A.S er totalleverandør av førstehjelpsutstyr og kurs til arbeidsplasser og lokalsamfunn med hjertestartere og annet førstehjelpsutstyr.Vi holder førstehjelpskurs, HMS-Kurs, FSE-Kurs og kurs i bruk av hjertestarter. I tillegg gjennomfører vi industrivernøvelser og sanitetsoppdrag.Alle våre instruktører er utdannet ambulansepersonell i operativ tjeneste."
Adresse: Olavsgate 26, 3922 Porsgrunn, Norway
Telefonnummer: 46682638 48265048
on.ecivresplejhetsrofksron@samoht
By: Porsgrunn
Rute: Olavsgate 26
Postnummer: 3922


åpningstider

Mandag: 09:00 - 16:00
Tirsdag: 09:00 - 16:00
Onsdag: 09:00 - 16:00
Torsdag: 09:00 - 16:00
Fredag: 09:00 - 16:00

Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Norsk Førstehjelp Service.

Porsgrunn leverandør av medisinsk utstyr

åpningstider, plassering. Olavsgate 26 kart bykart, satellitt visning. Norsk Førstehjelp Service adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Norsk Førstehjelp Service. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Norsk Førstehjelp Service med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler