facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Norsk Forening for Medisinsk Akupunktur

Norsk Forening for Medisinsk Akupunktur

Info

Medisinsk akupunktur søker å integrere akupunktur som metodikk i vanlig medisinsk praksis der det er vitenskapelig dokumentasjon for effekter, og et definert behandlingsbehov

Historie

Norsk forening for medisinsk akupunktur – NFMA – er en paraplyorganisasjon for offentlig godkjent helsepersonell som utøver medisinsk akupunktur i Norge.
Som tverrfaglig organisasjon har vi fordelen av en bred tilnærming og faglige innspill fra flere helseprofesjoner. Våre medlemmer omfatter fysioterapeuter, leger, tannleger, sykepleiere og kiropraktorer.
Som eneste tverrfaglige organisasjon innen medisinsk akupunktur i Norge, har vi en unik posisjon i forhold til fagprofesjonene og kan trekke veksler på deres spesielle fagkompetanse.
Dette beriker vårt faglige miljø.
Medisinsk akupunktur skiller seg fra klassisk akupunktur i det at det hovedsakelig utføres av autorisert helsepersonell med minimum bachelorutdanning (Lege, fysioterapeut, kiropraktor, sykepleier, tannlege)
Utøvere av medisinsk akupunktur vil vektlegge vitenskapelig dokumentasjon for prioritering av behandlingsvalg.
Man vil vektlegge kunnskap om nevrofysiologiske forklaringsmodeller på observerte effekter.
Utgangspunktet for medisinsk akupunkturbehandling vil være at en vestlig medisinsk diagnose ligger i bunn, og at behovet for vanlig konvensjonell medisinsk behandling er avklart. Medisinsk akupunktur søker å integrere akupunktur som metodikk i vanlig medisinsk praksis der det er vitenskapelig dokumentasjon for effekter, og et definert behandlingsbehov.

Adresse: Vesterveien 130, 4817 Arendal, Norway
By: Arendal
Rute: Vesterveien 130
Postnummer: 4817


Nærliggende lignende selskaper
Klinikk Stikk Klinikk Stikk 3 km Akupunktur i Arendal. Akupunktør Linda Olsen har en kvalitetssikret bakgrunn for å ku...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler