facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Norsk Havservice as

Norsk Havservice as

Info

Norsk Havservice har en målsetning å kunne tilby alle typer undervannstjenester. Hos oss finner dere god kompetanse på all dykke og ROV relatert virksomhet

Historie

Lundemo Dykkerservice ble etablert i 1998. Økt omsetning og drift, kombinert med ønsket om ytterligere satsning opp mot havbruksnæringen har bidratt til at selskapets tidligere organisasjonsform nå ikke lenger er hensiktsmessig. Derav nyetablering som Norsk Havservice AS.

Firmaet disponerer i dag dykkere som alle er stasjonert sentralt på Fosen. Vi har spesialisert oss på alle typer inspeksjonsdykking og har tidsriktig utstyr for dette formålet. Dette innebærer topp moderne videoutstyr for dokumentasjon og ROV (maks 500m). Vi har også god kompetanse innen anleggsdykking, og kan derfor påta oss alle typer oppdrag innen dette segmentet. Firmaet kan i dag bistå med spyling, berging/søk, boring, sprengning, skjærebrenning, støpning og forskalingsarbeider med overflate forsynt utstyr ned til 50 meter. Vi betjener også egen ROV som kan i tillegg til inspeksjon også forestå enklere arbeid på dypere vann ned til 500m. Farkosten kan også utrustes for not spyling. Norsk Havservice er under stadig utvikling og vil kunne tilpasse seg alle typer oppdrag.

Hva er så spesielt med oss at dere skal velge akkurat oss som deres samarbeidspartner? Jo nærhet til lokalmiljøet og muligheter for kort beredskap når uhellet er ute anses som nøkkelfaktorer i den maritime næringen. Dette være seg fergetrafikk i rute, oppdrettsnæring, kommunal sektor osv. Næringer som benytter seg av våre tjenester vil få en leverandør med sertifisert personell og et organisert system for å ivareta helse, miljø og sikkerhet. Dette er den beste garanti for kvalitet og sikkerhet og er en grunnleggende forutsetning for å unngå situasjoner hvor man kan bli trukket til ansvar for mangler på dette området.

Produkter

Havbruk

For å møte en havbruksnæring i sterkt vekst så har Norsk Havservice bygd opp infrastruktur og kompetanse innen alle service segmenter som næringen trenger. Dette være seg inspeksjon av nøter og tauverk, service og reparasjon, samt generell understøttelse av drift inkludert notspyling.

Nye krav til havbruksnæringen gjør at det blir stilt krav til hyppigere inspeksjon og kontroll av anleggene. Dette være seg rutinemessig kontroll av infrastruktur og miljø, samt ettersyn av anlegg etter at annet arbeid er utført. Videre så vil vi kunne forestå tyngre service arbeid som innfesting av bunn bolter og annet tradisjonelt anleggs arbeid.

Kraftselskap

Kraftselskapenes behov for inspeksjon og vedlikehold av undervannskabler er ett viktig segment for å sikre en stabil kraftforsyning. Norsk Havservice har over tid bygd opp en solid kompetanse på sikring og service av undervannskabler.

Norsk Havservice understøtter pr i dag alle nivå i kraftproduksjonen. Helt fra inspeksjon av vanninntak i vassdrag med ettersyn og service på damluker til tunnel inspeksjon i kraftstasjoner. Kabelnettet ut til kunden viktig og sårbar infrastruktur. Ettersyn av dette nettet spesielt under vann vil være avgjørende for å sikre en god kraftforsyning. Vi kan i tillegg til tradisjonell sikring av kabel utføre service på offer anoder og kontroll av på påtrykt spenning. Inspeksjon og posisjonering av kabel kan gjøres med ROV.

Anlegg

Kai og bruarbeid er tradisjonelt anleggsarbeid som danner grunnlaget for samferdsel langs norskekysten. Norsk Havservice kan forestå med de fleste anleggsoppgaver under vann. Utstyrt med tidsriktig utstyr er alle oppgaver innen rekkevidde. Boring, sveis, forskaling, støpning, rørlegging og skjærebrenning er bare noe av det som utføres med den infrastrukturen vi har i dag.

Behovet for anleggsdykking langs vår lange kyststripe vil alltid være til stede. Det er derfor viktig å inneha god kompetanse på dette fagfeltet da det også i stor grad bidrar til understøttelse av både havbruksnæringen og kraftselskapene ut over tradisjonelt entreprenørskap. Her snakker vi egentlig om å sette anleggsarbeideren under vann. Med litt planlegging og gode forberedelser så er alt mulig. I tillegg til tradisjonell arbeidsdykking så sveiser vi plastrør pr nå opp til 400mm. Fordelen er at kunden får en felles pakke med produksjon av og legging av rør i ett.

Adresse: Yrjarsgt 2, 7130 Brekstad
Telefonnummer: 73100288
on.ecivresvahksron@kirie
By: Brekstad
Rute: Yrjarsgt 2
Postnummer: 7130



relaterte søk: Dykkerfirma Trondheim
Nærliggende lignende selskaper
Olje og Energi Trøndelag As Olje og Energi Trøndelag As 562 meter Ditt lokale oljeselskap!
Fosen Parkettsliping Fosen Parkettsliping 763 meter Var ikke inne
AirphotoFosen AirphotoFosen 860 meter AirphotoFosen AS er leverandør av fotografiske tjenester tatt fra luften.
Isoenergi Fosen AS Isoenergi Fosen AS 987 meter Blåseisolering av alle typer konstruksjoner. Nye og gamle bygg. Sintef Godkjent, med ...
Hvitsand Entreprenør As Hvitsand Entreprenør As 4 km Info
Gravearbeid, Annen spesialisert bygge- og anleggsvirksomhet, transport
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler