facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Norsk Kaffeinformasjon

Norsk Kaffeinformasjon

Info

Norsk Kaffeinformasjon er et opplysningskontor for kaffe. Vårt formål er å arbeide for et høyest mulig kvalitetsnivå på kaffe i Norge.

På denne Facebook-siden holder du deg oppdatert på vårt arbeid, medlemmer og kaffenyheter.

Historie

Norsk Kaffeinformasjon er et opplysningskontor for kaffe. Vårt formål er å arbeide for et høyest mulig kvalitetsnivå på kaffe i Norge.

Adresse: Niels Juelsgate 16, 0272 Oslo, Norway
Telefonnummer: 23 13 18 50
By: Oslo
Rute: Niels Juelsgate 16
Postnummer: 0272


åpningstider

Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00
Torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag: 09:00 - 17:00


relaterte søk: norsk kaffeinformasjon den lille kaffeboken, norsk kaffekultur, akersgata 32, kaffeprodusenter i norge, kaffesalg i norge, norwegian coffee association
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Norsk Kaffeinformasjon. Niels Juelsgate 16 kart bykart, satellitt visning. Norsk Kaffeinformasjon adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Norsk Kaffeinformasjon. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Norsk Kaffeinformasjon med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler