facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Norsk Sceneteknikk

Norsk Sceneteknikk

Info

Alt i Sceneutstyr: Salg - Rigg - Prosjekt

Historie

Vi kan tilby et bredt sortiment av utstyr fra produsenter fra hele verden som benyttes til teater, film, Tv, konserter og eventer m.m. Her finner du alt fra lys- og mekanisk utstyr, filmlerreter, tekstiler, mobile scene- og tribuneløsninger, til spesialeffekter og teatermaling. Vi har i tillegg til enhver tid en mengde utstyr som selges ut for å rydde plass på lageret vårt til svært fordelaktige priser. Det aller meste i denne kategorien er ubrukt eller har kun vært brukt til demo. Under demoutstyr (for lån) i nettbutikken vår ser du hva vi til enhver tid har tilgjengelig for lån / demonstrasjon.

Historie:
Norsk Sceneteknikk a.s ble grunnlagt som et enkeltmannsforetak i 1979, og videre registrert som aksjeselskap to år senere, som et resultat av en stadig økende etterspørsel etter driftssikre løsninger som holdt høy standard. Norsk Sceneteknikk beskjeftiget seg i begynnelsen kun med mekaniske installasjoner. De mekaniske løsninger som den gang ble presentert satte en ny standard for mange kulturhus, teatersaler og kinoer rundt om i vårt land. Et eget mekanisk verksted og egen monteringsbil gjør det mulig for oss i dag å tilby fleksible og gode løsninger på kort varsel. Avdelingen har i dag snart 30 års erfaring med slikt arbeid i Norge. Noen år etter oppstarten ble salgavdelingen etablert, hvorav mange av dagens lagerførte varemerker ble markedsført i Norge for første gang. Norsk Sceneteknikk ble i 2001 utnevnt til å bli autorisert Vari-Lite salgsdealer for Norge som da, sammen med Portugal, var de to første landene som fikk selge dette merket i Europa. Vari-Lite var før den tid kun tilgjengelig på det profesjonelle leie- og leasingmarkedet. Salgsavdelingen kan i dag tilby et bredt spekter av ulikt type utstyr som benyttes til teater, film, TV, konserter, eventer m.m. Herunder finner du alt fra lys- og mekanisk sceneutstyr, filmlerreter, tekstiler, mobile scene- og tribuneløsninger til spesialeffekter, teatermaling og forbruksmateriell som gaffatape og lamper. Fra 1999 og frem til 2005 var Norsk Sceneteknikk sitt navn og logo å finne på flightcaser i utleiebransjen. I løpet av disse årene beviste vi at vi kunne levere gode innovative løsninger også her. Fra lyssetting på Tv konserter og på corporate events ble utleieavdelingen på kort tid en trendsetter på profesjonelt lys og hadde svært mange spennede prosjekter i denne perioden (eks. Frøken Norge, Spellemannsprisen, Hit-Awards, Idrettsgallaen, Melodi Grand Prix m.m)

Vår logo

Fra gresk mytologi har vi musene, eller sanggudinnene. Av i alt ni muser, alle døtre av Zevs og Mnemosyne, finner vi to muser som gjenspeiler en tosidighet vi ofte finner innen drama og teater på følgende måte: Symbol: smilende maske (rød) Thalia - Musen som representerer komediediktningen. Bokstavelig betydning av navnet: "Den Blomstrende". Symbol: gråtende maske (blå) Melpomene - Musen som representerer den tragiske diktning; Bokstavelig betydning av navnet "Sanggudinnen". Teatermaskene er i dag et registrert varemerke ®.

Adresse: Høgda 12, 1820 Spydeberg
Telefonnummer: +47 69 83 73 73
on.kkinketenecs@tsop
By: Spydeberg
Rute: Høgda 12
Postnummer: 1820


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: sceneteknikk webshop, sceneutstyr, sceneteknisk utstyr
Nærliggende lignende selskaper
Spydeberg Kunstforening Spydeberg Kunstforening 1 km Kunstformidling
Skjøgebo Skjøgebo 9 km Den beste hytta i mils omkrets
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler