facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Norsk Skogmuseum

Adresse: Solørvegen 151 , Elverum 2407, NO
Telefonnummer: 62 40 90 00
By: Elverum
Rute: Solørvegen 151
Postnummer: 2407



relaterte søk: Norsk skogmuseum nettbutikk, Norsk skogmuseum stengt pga strømpriser, Norsk skogmuseum bilder, Skogmuseet åpningstider, Skogmuseet ansatte, Skogmuseet program, Utstilling Skogmuseet, Glomdalsmuseet
Nærliggende lignende selskaper
Prestøya Prestøya 342 meter Trivelig gå å kikke på gamle hytter
Bull Scene Bull Scene 1 km Det er drit dårlig sted. Vekterne har null respekt. De slår nesten til deg. Kaster de...
Anmeldelser
Perfekr sted å besøke med familien en helg eller i en ferie. Flotte utstillinger innendørs. Variert, informativt og tidvis spennende. En bør sette av et par timer til å få gå gjennom utstillingene. Fin suvenirbutikk og godt vedlikeholdt toalett. Uteområdene har ikke endret seg siden jeg var guttunge, ingenting har skjedd på 20 år. Så dette var dessverre en skuffelse.
Fra utsiden kan museet fremstå som litt intetsigende. Inne møter man flere etasjer med flotte interaktive og informative utstillinger som passer for både yngre og eldre. Sunt for oss som lever i dag å se på nært hold hvordan livet og arbeidslivet var. Inneholder mer enn i alle fall jeg trodde. Tilhørende restaurant. Anbefaler et besøk!
Flott plass med flotte uteområder. Fint sted å ta med barn. Inne er det mange flotte utstillinger av dyr fra norsk skog. Her kan det leses og læres i mange timer.
Stort og fint museum. Noen av de "interaktive" installasjonene virker ikke eller er ute av stand, derfor 4 stjerner. Meget bra mat på Forstmann.Besøkte stedetPå en ukedagVentetidIngen ventetidForhåndsbestilling anbefalesNei
Verd et besøk. Viser utviklingen i skogsdriften her i landet. Her finnes også utstoppede dyr. Ligger nære Glomdalsmuseet og man kan få kjøpt fellesbillett. Anbefales.
Her var det flott og interessant. Et av de bedre museum jeg har vært på.
Artig å se utviklingen i skogbruket,bra utstilling av ville dyr. Et sted for skogsarbeidere og friluftfolk. Se utstillingen og ta med bygningene på Prestøya. Det er verdt en stopp.
Flott område og fin kafe/restaurant
Det var ett overraskende stort, innholdsrikt museum. Eg fikk mere enn det eg hadde ventet å få ut av det. Liker ikke å se utstoppede dyr, for menneskers syke fryd. Så det eneste som kan trekkes ned på er det. Anbefales hvis interessert!!
Koselig sted for både store og små. Ofte arrangementer tilpasset barn og voksne. Uteområdet er flott på sommerstid hvor man kan ta med familie og venner. Ute har man mulighet for både å grille og prøve en runde med fiskestanga Inne får man kjøpt noe å spise på også smånips . Minus er at mattilbudet er så som så, god mat men et ran.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler