facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Norsk Vin

Norsk Vin

Info

Norsk økologisk vin produsert i Solbergelva, med druer dyrket på Østlandet. Mange hyggelige og engasjerte smakere besøkte oss på Drammen Vinfestival. Vi satser på lansering av norskprodusert vin for salg i 2019. Lik oss og følg utviklingen!

Historie

HVA ER NORSK VIN?
Danilo Costamagna - daglig leder og vinmaker
Marte Syvertsen - assistent og kreativ sjef

Norsk Vin ble etablert av DC i 2017, med mål om å tilby lokalt produsert kvalitetsvin for det norske markedet. DC er født og oppvokst i Piemonte og startet med vinlegging i pilotskala i 2012. Han er styremedlem i foreningen Norske Druedyrkere og var vinner av Årets vinbonde og Årets Vin ved første arrangerte norske vinskue i august 2017. DC er under utdanning som sommelier ved Beverage Academy og har gjennom flere år fått veiledning og praksis i dyrking og stell av drueplanter ved Rusvik Vinplanter i Asker. Rusvik Vinplanter har mer enn 20 års erfaring med vinplanter for norske forhold.

SAMARBEIDSPARTNERE
Lund Vingård v/ Rune Eriksen, 3480 Filtvet
Langestrand Vingård v/Thomas Steenberg, 3039 Drammen
Rusvik Vinplanter v/Arild Syversen, 1390 Vollen

KAN VI LAGE GOD VIN I NORGE?
Tenkte du at god vin i Norge var umulig? Med kunnskap, dedikasjon og nøyaktighet i alle ledd, kan vi lage kvalitetsvin også her nord. Det handler om å velge vinplanter som egner seg for norske forhold. Her kan vi ikke satse på nebbiolo eller merlot, men hardføre druetyper som solaris, rondo og bolero trives godt hos oss. Med mange soltimer gjennom sommerhalvåret og kjølige netter om høsten, kan vi få spennende og unike smaker. Plantene må stelles og beskjæres korrekt, og avlingen må høstes til rett tid. Drueklasene kvalitetskontrolleres og håndsorteres, slik at bare de beste blir til vin. Vinlegging er en kjemisk prosess som krever kunnskap og innsikt og overvåkes nøye med målinger og kontroller fra start til slutt.

Resultatet blir gode og spennende viner, noe de fleste av smakerne som besøkte oss på Drammen Vinfestival syntes å være enige i, selv om mange nok var overrasket!

VÅRE VINER
Vi satser på at vinene kommer på markedet i 2019. Følg med!
Adagio -rød
Andante - hvit
Allegro - musserende
Allegretto -rosé

Adresse: bergås terrasse 67, 3057 Nedre Eiker
Telefonnummer: 40553774
moc.nivksron@nivksron
By: Nedre Eiker
Rute: bergås terrasse 67
Postnummer: 3057


åpningstider

Mandag: 17:00 - 22:00
Tirsdag: 17:00 - 22:00
Onsdag: 17:00 - 22:00
Torsdag: 17:00 - 22:00
Fredag: 17:00 - 22:00
Lørdag: 09:00 - 17:00
Søndag: 09:00 - 17:00


relaterte søk: vin produsert i norge, norsk vingårdopplevelse, norskprodusert vin, norsk musserende vin, norske vinbloggere, vinmonopolet, vinproduksjon norge, vindyrking i norge
Nærliggende lignende selskaper
For Nedre Eiker For Nedre Eiker 4 km Vi jobber for en selvstendig Nedre Eiker kommune!
Anmeldelser
God vin. Ett hundre prosent norskprodusert.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler