facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Norske Bunader Oslo

Norske Bunader Oslo
Adresse: Ullernchausseen 1, 0377 Oslo, Norge
Telefonnummer: 23 29 66 70
Stat: Oslo
Distrikt: Oslo kommune
By: Oslo
Rute: Ullernchausseen
Husnummer: 1
Postnummer: 0377


åpningstider

mandag: 10:00–18:00
tirsdag: 10:00–18:00
onsdag: 10:00–18:00
torsdag: 10:00–18:00
fredag: 10:00–18:00
lørdag: 10:00–15:00
søndag: Stengt

Anmeldelser
Nja.nnFikk min bunad sydd ut i fjor. 16 mai fikk jeg melding om at den var klar. Men da var den dessverre alt for stor, selv om den var sydd etter mål - og selvfølgelig var det da for sent å gjøre noe med. Satt igjen med følelsen av at de har jobbet for raskt og bommet på målene. Henger og slenger og sklir ned fra hoftene. Jeg valgte å ikke gå tilbake med den for en ny omsøm, da hele poenget var at jeg skulle bruke den på 17 mai og jeg stusset på at de hadde gjort noen endringer på bunaden fra slik den opprinnelig var; hadde blant annet fjernet hempene på stakken og gjort de om til trykknapper.nnValgte disse fordi de hadde gode anmeldelser, men jeg ble dessverre skuffet. Jeg blir nødt til å sy inn bunaden igjen.
En flott butikk med litt eksklusivt preg. Ble møtt på en veldig hyggelig måte av kunnskapsrikt personale.
Fantastisk god service og flott bunad, for å ikke nevne svært hyggelig pris. Spesielt stor takk til Claudia som var utrolig hjelpsom og imøtekommende. Anbefales på det sterkeste!
Alltid en glede å besøke butikken. Burde nok lagt igjen betalingskortet hjemme .nnBetjeningen er kunnskapsrike og hjelpsomme.
Vi er så fornøyd med Norske Bunader! Kjempegod service og kvalitet på det de leverer. Har nettopp bestilt bunad nummer to der og ble så godt tatt imot. Vi møtte hyggelige Claudia som hjalp og veiledet oss gjennom kjøpet. Ikke lett å tenke på alle detaljene,så det var godt å ha noen med erfaring. Etter vårt første kjøp av bunad hos en lokal «erfaren» sydame hjemme i Namsos,som ble en heller dårlig opplevelse og resultat,så sverger vi til NorskeBunader, og anbefaler de til alle vi kjenner!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler