facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Norske Kvinners Sanitetsforening

Norske Kvinners Sanitetsforening

Info

Sanitetskvinnene er til for andre. Vi står på for kvinners helse og livsvilkår – lokalt, nasjonalt og internasjonalt. www.sanitetskvinnene.no

Historie

Norske Kvinners Sanitetsforening (N.K.S.) ble etablert i 1896 og er med sine 41.000 medlemmer Norges største kvinneorganisasjon.

Norske Kvinners Sanitetsforening (N.K.S.) formål er å bidra til et trygt og inkluderende samfunn. Medlemmene yter en betydelig frivillig innsats.

Vårt hovedfokus er å bidra til å bedre kvinners livsvilkår i alle livets faser, lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

N.K.S. er livssynsnøytralt og partipolitisk uavhengig, landsdekkende og demokratisk oppbygd med sterk forankring i lokalmiljøet.

Bli en av oss! www.sanitetskvinnene.no/blimedlem

Vår oppgave

Sanitetskvinnenes hovedsatsingsområder er vold mot kvinner, kampen mot kroppspress og skjønnhetstyranniet og integrering av minoritetskvinner.

Vi finansierer forskning på kvinners helse, gir støtte og tiltak til barn som har det vanskelig, og vi har lokale omsorgsberedskapsgrupper over hele landet. Vi eier og driver også en rekke virksomheter og har etablert en søsterorganisasjon i Etiopia.

Les mer om vårt arbeid her: www.sanitetskvinnene.no/varesaker

Produkter

Medlemskap, frivillighet, kvinnehelse, forskning, omsorgsberedskap, stopp vold mot kvinner, utviklingsarbeid i Etiopia, Min dag i dag, integreringsarbeid og virksomheter.

Adresse: Munthes gate 33, 0260 Oslo, Norway
Telefonnummer: 24 11 56 20
on.enennivkstetinas@tsop
By: Oslo
Rute: Munthes gate 33
Postnummer: 0260


åpningstider

Mandag: 08:00 - 15:00
Tirsdag: 08:00 - 15:00
Onsdag: 08:00 - 15:00
Torsdag: 08:00 - 15:00
Fredag: 08:00 - 15:00


relaterte søk: norske kvinners sanitetsforening historie, ledig stilling norske kvinners sanitetsforening, norske kvinners sanitetsforening vedtekter, sanitetskvinnene nettbutikk, norske kvinners sanitetsforening logo, norske kvinners sanitetsforening rogaland, norske kvinners sanitetsforening akershus, norske kvinners sanitetsforening bodø
Anmeldelser
Flotte, smarte kvinner som hjelper andre kvinner. En organisasjon som skaffer penger sjøl uten hjelp fra staten. Blir du medlem her vil pengene gå til å hjelpe andre, ikke til byråkrati.
Utrolig hyggelige folk med store hjerter.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Norske Kvinners Sanitetsforening.

Oslo frivillig organisasjon

åpningstider, plassering. Munthes gate 33 kart bykart, satellitt visning. Norske Kvinners Sanitetsforening adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Norske Kvinners Sanitetsforening. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Norske Kvinners Sanitetsforening med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler