facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Nortømmer AS

Nortømmer AS

Info

NORTØMMER eies 100% av NORSKOG, som har vært aktør i tømmermarkedet i over 50 år. "Det er ingen forutsetning at man må være medlem i NORSKOG for å selge gjennom NORTØMMER."

Historie

Lokalisering
NORTØMMER og NORSKOG er lokalisert i felles kontor på Lilleaker i Oslo, slik at det er god kontakt mellom fagmiljøene.
I tillegg har NORTØMMER hovedkontor i Elverum, og eleve distriktskontorer - i Moelv, Kirkenær, Kongsvinger, Aurskog Høland, Fredrikstad,Hønefoss, Dokka, Skien, Oslo, Meråker og Randaberg.

Fleksibilitet
Fordi vi opererer i hele Norge, har vi god oversikt over hvilke muligheter som finnes til en hver tid. Vi er fleksible mhp å flytte volumer, flytte driftsapparat og finne løsninger som passer leverandøren. Vi kan også inngå rotkontrakter.

Tjenester
I likhet med andre tømmerkjøpere, tilbyr vi nettbaserte løsninger til skogeier, der hun/han kan følge med på egne innmeldinger, innmålt tømmer, oppgjørsfakturaer osv. >> Se Skogeierweb
Ved behov for faglig veiledning (planlegging, utmarksutnyttelse, skatt/økonomi, ungskogpleie m.m) har vi mulighet til å trekke inn NORSKOGs konsulentavdeling.

Miljø
NORTØMMER AS er miljøsertifisert etter ISO 14001 i samsvar med Levende Skog standard for et bærekraftig norsk skogbruk. Sertifiseringen av NORTØMMER AS er både en sertifisering av vår bedriftsorganisasjon og en gruppesertifisering av våre leverandører basert på kontraktsmetoden. Dette innebærer at våre leverandører av virke er sertifisert gjennom forpliktelsene i det kontraktsbaserte miljøavtalen som er en del av virkeskontrakten.

Adresse: Svartbekkvegen 1, 2411 Elverum, Norway
By: Elverum
Rute: Svartbekkvegen 1
Postnummer: 2411



relaterte søk: nortømmer trøndelag, nortømmer agder, nortømmer tømmerpriser, nortømmer ansatte, nortømmer buskerud, nortømmer dokka, nortømmer kongsvinger, norskog
Nærliggende lignende selskaper
Bokholderiet As Bokholderiet As 1 km Bokholderiet AS - din autoriserte regnskapsfører!
Visit Elverum Regionen Visit Elverum Regionen 2 km Info om opplevelser og aktiviteter samt generell turistinfo.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler