facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for NORTH BIKES

NORTH BIKES

Info

NORTH produserer El sykler tilpasset Norske forhold. Rustbeskyttelse og kvalitetskomponenter sørger for lang levetid. Sensorer i motoren gir perfekt kraft.

Historie

Norsk produsent av elektriske kvalitetssykler



"NORTH har siden 2012 designet og produsert El-sykler tilpasset Norske forhold. Rustbeskyttelse og kvalitetskomponenter sørger for lang levetid. Vi har flere forhandlere i Norge og mange fornøyde NORTH eiere."
Adresse: Tjøsvollvegen 39, 4270 Åkrehamn, Norway
Telefonnummer: 45868784
on.sekib-htron@tsop
By: Åkrehamn
Rute: Tjøsvollvegen 39
Postnummer: 4270


åpningstider

Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00
Torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 09:00 - 17:00


relaterte søk: north balko el sykkel, north ohm, north el moped, el sykkel 3000w, elsykkel 350w
Nærliggende lignende selskaper
Gullfunn Åkrehamn Gullfunn Åkrehamn 221 meter Utmerket service. Kjempetrivelig personale. We'll be back!
ABR Brukthandel Åkra ABR Brukthandel Åkra 1 km Ugrei betjening. Bemanningen presterte å presse at min mor ikke var fra Norge, og ins...
Dekkmann Dekkmann 2 km Eksepsjonell god service.
Anmeldelser
Anbefales på det sterkeste. Jeg var på service med min elsykkel hos North Bikes Karmøy og fikk veldig gode tips på kjøpet. I tillegg og det aller viktigste for meg: Det skulle vise seg at North Bikes Karmøy er 100% til å stole på. Det som så ut til å bli en dyr reparasjon ble en rimelig reparasjon. Det viste seg at det var en annen, rimelig del, som var ødelagt en vi trodde opprinnelig. I stedet for å la den dyre delen være på sykkelen å ikke nevne noe om dette, ringte de å sa de måtte ha sykkelen til neste dag for å ta av de nye delene de hadde satt på og fikse den "enkle" og rimelige løsningen slik at jeg unngikk denne kostnaden. For meg var dette veldig, veldig tillitsvekkende og jeg kommer ikke til å lete etter andre steder for min elsykkel. Syklene hos North Bikes bygges fra bunn av, der deler håndplukkes ut fra erfaring de har opparbeidet seg siden "el sykkelens fødsel". En fordel de har er mange lokale kunder som jevnlig har kommet innom med syklene sine, og bidratt til at North Bikes Karmøy har hatt en særstilling når det gjelder kvalitetssikring i mer enn et tiår. Kjøper du sykkel av North Bike Karmøy kjøper du kvalitet. Skal du kjøpe en elsykkel hos en aktør du kan stole på så går du til North. Har du allerede el sykkel? Ja, da tar du den på service hos North. Anbefales på det varmeste.
Har handlet med North 3 ganger nå og det er kvalitet på syklene de leverer, kjøpte første sykkel i 2014 og den fungerer heilt topp enda. North har egen service avdeling for syklene og her blir du tatt godt vare på. Har du planer om å kjøpe El Sykkel kan jeg sterkt anbefale North Bikes
Topp service, fikk låne hjem forskjellige sykkelmodeller før vi bestemte oss, da vi var usikre på hvilken sykkel som ville passe oss best! Det ble en Birka til slutt, perfekt sykkel for vårt bruk!
Kjøpte elsykkel hos North. Fantastisk sykkel, men også super kjøpsopplevelse og service i etterkant. Fikk med solide råd på veien som har kommet til god nytte. Skikkelig sykkelkompetanse der. Ikke noe å lure på, slå til!
God oppfølging og kjempegod service. Veldig godt fornøyd med mitt kjøp av el sykkel hos North Bikes
Fantastisk god oppfølging rundt handelen. Fikk min "Balder" levert helt hjem :- Og er veldig fornøyd med både handel og sykkel.
Vurderte fram og tilbake å kjøpe el-sykkel og enda på ein John Henry anbefalte til mitt bruk med sykkelvogn, og har ikkje angra ein dag! Det er alltid god hjelp å få , via tlf /messenger , om ein lurer på noko. Ungdommen i heimen har brukt den mest, og mor må nesten "be om" å få låne den... Anbefales virkelig !
Billigste plassen en kan gå å få service på sykkelen sin, eller kjøpe seg El-sykkel av KVALITET!
Utrolig god kundeservice. North Bikes kommer på døren når kunden trenger hjelp. 5 stjerner herfra!
God service Kunnskapsrik Løsningsorientert
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til NORTH BIKES med offentlig transport


Tjøsvoll 270 meter
209
210
N288
SK4909
SK4910
SK4914
SK4926
X210

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler