facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Nortime As

Nortime As

Info

Eneimportør i Norge for ur fra TAG Heuer og Raymond Weil, klokke windere fra Rapport London og Witschi maskiner.

Historie

Nortime AS har gjennom de seneste 20 årene vunnet anerkjennelse som Norges ledende frittstående importør og grossist av eksklusive internasjonale merkevarer innen ur og optikk bransjen.

Produktene distribueres gjennom et selektivt begrenset utvalg av høyt kvalifiserte merkeforhandlere over hele landet. Nortime besørger alle funksjoner tilknyttet merkevarebygging, markedsføring, salg, logistikk, opplæring og service. Selskapet har egen serviceavdeling med landets ledende urmakere og optikere.

Nortime er medlem av Norges Urgrossistforening, og tilbyr kompetansehevende tiltak gjennom Nortime-Academy, en paraplybetegnelse for produkt- salgs- og teknisk relatert opplæring.

Adresse: Rolfsbuktveien 17, 1364 Fornebu
Telefonnummer: +47 99 123 000
By: Fornebu
Rute: Rolfsbuktveien 17
Postnummer: 1364



relaterte søk: TAG Heuer norge importør, Nortime TAG Heuer
Nærliggende lignende selskaper
Siluette Siluette 361 meter Beste butikken og servicen man kan få! Fikk hjelp med min utfordrende 75E+ størrelse ...
Metteagenturer Metteagenturer 2 km Agent og distributør av merkevarer i Norge og Skandinavia. MeLove, HappyLove, Symons,...
Marius Kids Marius Kids 70 km Marius Kids selger barneklær med det kjente og kjære Marius©® mønsteret til barn i al...
Anmeldelser
Leverte min Aquaracer inn for å sette i en pinn i lenka, den røk tvert av. Levert hos Kleiveland AS ur & gull. når jeg skulle hente klokka var prisen kr. 440,- for å skifte en pinn, det tar toppen 1 min å skifte den. det er absurd til og med for en Tag Heuer.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler