facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Norum Bobilgården

Norum Bobilgården

Info

Norum Bobilgården selger bobiler for private eiere. Mindre bil? Selge for å slutte, selge for å stå fritt når du kjøper ny? Vi hjelper deg gjerne!

Historie

Norum Bobilgården holder til på landet, ca 3 km sør for Moss Lufthavn Rygge og McDonalds i Råde. I idylliske rolige omgivelser tar vi hånd om og selger bobiler for deg som ..
Enten må selge bobilen din fordi noe har skjedd i livssituasjonen, eller at du rett og slett er litt lei bobil.
Kanskje du synes det er vanskelig å få med partneren din på tur.

Eller du har lyst til å kjøpe en ny bobil, men synes du får litt i minste laget i innbytte.
Da har du sjansen til å selge bilen gjennom oss, mot et 8% honorar, for i neste omgang å gå til en forhandler og få en god rabatt på den nye.

Kanskje du har prøvd å selge selv, men ikke fått napp?
Å selge bobil er nok mer krevende enn å selge personbil, og det er mye som skal klaffe og tas hånd om i forbindelse med oppgjør eierskifte og omregistreringer.

Produkter

Bobiler, Campingbiler, Bybobiler

Adresse: Tesalaveien 65, 1640 Råde
Telefonnummer: 45833300
on.draagmuron@fielroht
By: Råde
Rute: Tesalaveien 65
Postnummer: 1640


åpningstider

Mandag: 10:00 - 17:00
Tirsdag: 10:00 - 17:00
Onsdag: 10:00 - 17:00
Torsdag: 10:00 - 17:00
Fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 14:00


relaterte søk: norum bobilgården as råde, bobilgården drammen, nordrum bobilgården, bobiler til salgs, norum gård, kommisjonssalg bobil
Anmeldelser
Vi gikk rundt å tittet, var interessert i en bobil. Det var folk flere steder som så oss og ing3n dukket opp. Dårlig service
Koselig omgivelser og god service. Hyggelige betjening og fine fasiliteter. Kan anbefales.
Flotte bobiler, ansatte var blide, fint vær og det kan jo ikke bli bedre.
Me har fått god service gjennom heile kjøpsprosessen både frå selger og frå teknikar. Måtte tilbake dagen etter kjøp, for å ordne litt på senkesenga, teknikar stod klar for å hjelpe med det samme. Tusen takk til alle sammen for rettleing og godt arbeid. Kjøper gjerne bil der neste gang også
Vi har kjøpt bobil der, vært tilbake for få veiledning da vi som uerfarne "satt fast". I dag fikk vi satt inn ny tv og tok fuktkontroll. De ansatte oppleves som veldig hjelpsomme og kunnskapsrike. Tusen takk for god service.
Stedet som setter kunden i fokus, et sted det er verdt å besøke
Takker for fantastisk service og velvilje når jeg fikk problemer med min nyinnkjøpte bobil. Både ved kjøp og oppfølging i etterkant har jeg kun positivt å si. Takk til Daniel og resten av teamet!
Var på stedet kl 12 lørdag for å mulig kjøpe en nyere bobil. Ingen tilstede, ringte tlfnr som var oppgitt og kom til mobilsvar. På skiltet og på Internett står det at det skal være åpent. Det kom to andre mulige kunder som så etter personale og dro igjen.
Koselig, landlig, for bobilentusiaster, mat og drikke ,nyte naturen også
Var der for og stille spørsmål i forbindelse med forestående salg av bobil og ble meget godt mottatt og fikk vite alt jeg lurte på og mere til, så nå er det bare til og klargjøre bilen og avtale leveringsdato.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Norum Bobilgården.

Råde bilforhandler

åpningstider, plassering. Tesalaveien 65 kart bykart, satellitt visning. Norum Bobilgården adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Norum Bobilgården. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Norum Bobilgården med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Autotuning Import A.S. Autotuning Import A.S. 3 km Autotuning er et kjempe bra sted i Råde som selger rimelige bruktbiler. Stedet har og...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler