facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Norvik Revisjon

Norvik Revisjon

Info

Norvik Revisjon AS er et nystiftet revisjonsselskap i Kristiansund. Selskapet ble stiftet den 23.07.2019 og startet opp sin fulle virksomhet 28. august 2019. Eier og daglig leder Cato Norvik er registrert revisor og autorisert regnskapsfører.



"Vår hovedbeskjeftigelse vil være revisjon. Vi tar på oss lovpålagt revisjon med utstedelse av revisjonsberetning, og andre attestasjoner inkludert bekreftelser som kreves av samarbeidspartnere og offentlige etater.I tillegg til lovpålagt revisjon bistår vi mange av våre kunder med teknisk utarbeidelse av årsregnskap og skattemelding.Sammen med den ordinære revisjonen utføres de handlinger som er nødvendige for å attestere på selskapets næringsoppgave og kontrolloppstillingen til lønnsoppgavene. Revisjonens kostnad vil variere i forhold til størrelsen på bedriften, kompleksiteten i selskapet, hvor godt balansen er dokumentert og hvor god de interne rutinene er."
Adresse:
Telefonnummer: +4745835707
By: Kristiansund



relaterte søk: Revisor Molde
Anmeldelser
Vi i Viddakraft AS er veldig fornøyde med Norvik Revisjon.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler