facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for NoSmoke Arendal

NoSmoke Arendal

Info

Butikk for elektroniske sigaretter og dampeutstyr. Godt utvalg for alt fra avanserte brukere, til nybegynnere. Alle er velkommen innom for råd og veiledning.

Historie

Shopping og detaljhandel



"Salg av e-sigaretter og ejuice / evæske"
Adresse: Myreneveien 35, 4847 Arendal, Norway
Telefonnummer: 48426060
on.ladnera-ekomson@tsop
By: Arendal
Rute: Myreneveien 35
Postnummer: 4847


åpningstider

Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00
Torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 15:00


relaterte søk: nosmoke kristiansand, e sigarett bodø, nosmoke oslo, nosmoke no erfaringer, e sigarett arendal, vape norge, kjøpe e sigarett i butikk, e sigarett tilbud
Anmeldelser
Handlet en damp for noen måneder siden, men det viste seg og være noe rusk med den. Hadde også mistet kvittering, men valgte og gå innom for og belyse problemet med dampen. Veldig hyggelig samtale med personal som satt pris på tilbakemelding og de håndterte dette veldig bra selv om jeg hadde mistet kvittering. Virkelig et kjempe pluss i min bok For og trekke ned på noe så må det være kundeservicen til hun nye jenta. Lav jente med mørkt hår. Skader ikke og ønske kundene en fin dag tilbake når de sier det til deg istedenfor og bare stirre tomt på de! Vær litt hyggelig, det skader ingen
Sikkert hyggelig der inne. For jeg må som oftes vente lenge ute i bilen. Men frue kommer alltid fornøyd ut igjen.
Bra service, vi fikk god hjelp til å finne riktig utstyr:
Det ble kjøpt en elektronisk sigarett og olje kaffe smake med høyt nikotin. Vi likte ikke smaken. Vi ønsket å erstatte lederen. Hun taklet oss på en dårlig måte. Også hun vil ikke bytte. Ikke bra butikk.
Sinnsykt god service. Du føler deg sett med en gang du går inn døra og folk yter den beste servicen. For mods, tanker, juicer med mer kunne jeg ikke bedt om bedre plass å dra til for å få det jeg trenger. Om de ikke skulle ha det jeg trenger inne har de alltid et godt alterativ til meh. GO NO SMOKE!!!!
alltid god service og hyggelige folk. ansatte tar seg tid til og vise hvordan de forskjellige varene virker og svarer på alle dumme spm jeg stiller. man føler seg velkommen når man kommer innom og butikken er ryddig og pen. bare positive oplevelser og anbefaler på det varmeste og stikke innom.
Utrolig fin butikk, godt utvalg! Smaksprøver osv i butikk. 5 stjerner hadde det ikke vært for kundeservice/selger. Skal ikke legge et langt innlegg her, men vi gikk samstemt ut av butikken og sa i kor "hva faen var det for en service" for servicen var bisarr! En godt voksen kvinne kostet idag butikken salg. Vil prøve butikken en gang til i håp om å møte en annen selger.
Dette er en av de beste butikker av denne kategori etter min mening det samme gjelder avd i kr sand prismessig så ligger på enkelte varer mye under andre butikker. Betjeningen her er bare helt enestående service mindre til tusen selv handler jeg dampe juice bare her og har aldri hatt noe spesielt å klage på, har kun hatt 1 problem med 1 damper noe de fikset ganske rask uten å ta betaling selv om det var selvforskyldt Kan anbefales på det sterkeste med hilsen Inge Birkeland
Topp service! Her vet de hva de driver med : og hvis du er ute å reiser, så kommer de med anbefalinger på hvor og når du kan stoppe på veien for påfyll og nytt utstyr.
Alltid hyggelig å komme dit bra utvalg
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til NoSmoke Arendal med offentlig transport


Myrene 150 meter
112
113
114
1910
Bjønnes 220 meter
112
113
1910
Strømsbusletta 490 meter
112
113
1910
1921

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon NoSmoke Arendal.

Arendal shopping og detaljhandel

åpningstider, plassering. Myreneveien 35 kart bykart, satellitt visning. NoSmoke Arendal adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på NoSmoke Arendal. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om NoSmoke Arendal med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler