facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Notodden Camping As

Notodden Camping As

Info

Liten, hyggelig campingplass med plass for campingvogner, telt og bobiler. Vi har også 16 utleiehytter hvor 10 av hyttene er renovert vinteren 2014/15.

Adresse: Reshjemveien 46, 3676 Notodden, Norway
Telefonnummer: 35013310
moc.gnipmacneddoton@pmacton
By: Notodden
Rute: Reshjemveien 46
Postnummer: 3676



relaterte søk: notodden camping as notodden, nesøya camping notodden, camping notodden blues, notodden bobilcamp, notodden camping priser, billig overnatting notodden, overnatting notodden hytte, overnatting notodden bluesfestival
Anmeldelser
Fin beliggenhet med nærhet til både kjøpesenter og en veldig fin strand. Doanleggene trekker ned vurderingen, da de var litt skitne og mange av båsene var stengt under hele oppholdet vårt kun 2 åpne på jentedoen.
Har vært her før og da var jeg veldig fornøyd, men denne gangen følte jeg at det var bare rot. Det var en stor gjeng med familier som vist nok pleier å være der vær sommer som styrte på til langt på natt. Små unger som løp rundt til kl 12 om kvelden. Det er helt greit at unger får lov å leke, men mine barn må rydde etter seg. De barna her hadde tydeligvis fri oppdagelse. Det lå søppel etter de over hele campingen. Der vi skulle sitte å grille satt barna og griste med alt mulig ekkelt og det kom ingen og ryddet etter de. De små grist til badet /doen for ingen av de hadde med foreldre på do. Dette var barn fra 3 til 7 år som lekte med neglelakk og annen sminke ut over benker og gulv. De ansatte løftet bare fortvilet på skuldrene og sa det hjalp ikke hva de enn sa. Og dråpen var vel da det ene barnet ville kaste stein på bilen min. Tenker at det må ryddes her, var flere som bare reiste i løpe av natten da de ikke fikk sove pga bråket.
Leide hytte her. Mye rot/søppel på uteområdet de dagene vi bodde her. Ikke så bra sanitæranlegg. Dårlig opplegg for vaskemaskin og for å få vasket klær. En fin liten lekeplass for barn. Rett ved flyplassen, men det merket vi ikke.
Dårlig å må betale 90 kr for strøm når de IKKE klarer å levere.
Veldig fin camping med topp beliggenhet buss til døra og byen - hyggelig betjening. Fem minutter gangavstand til kjøpesenter og butikker.
Dårlig renhold både på hytter og sanitærbygg. Mye støy langt utover natta. Mye av denne støyen skylte en ansatt som snakket høylytt i telefon. Søppel ligger strødd i uteområder. Ingen forsøk på å rydde opp i dette ved utsjekk. Vi fikk et 'ok' fra den ansatte. Her vil vi ikke bo igjen!!
Campingplass med grei beliggenhet, men som tiden dessverre har gått fra. Servicebygget var rent, og greit holdt, men noe «enkelt». Lekeplassen var egentlig grei nok med flere små lekehus, men her var mangelen på vedlikehold tydelig. Rutsjebanen var ødelagt og etter mitt syn farlig. Det hadde ikke krevd mye jobb å fått fikset denne.
Grei overnattingsplass helt inntil Notodden flyplass. Man blir tidlig vekket av morgenflyet til Bergen dessverre. Sanitæranlegget er ikke av det mest moderne. Fine plasser for campingvogn. Vi ble holdt våkne om natten av mye støy og børning med biler på plassen. Så ut som at mange av hyttene var utleid til arbeidspendlere i ukedagene.
Hytta og området var ok,men renholdet på toalett og dusjer var urovekkende dårlig. Lite trivelig å komme til toaletter som var klint inn med avføring på toalett ring flere dager på rad,toalett som var ødlagte,det manglet håndsåpe og tørkepapir ,urin på gulvet på flere av toalettene,papir som fløt over det hele,vaskeliste som ikkje var skrevet på, grunnet at det IKKJE blei vasket mer en 1 gang under oppholdet på 4 dager Dette er ikkje akseptabelt, og SPESIELT ikkje no i korona tider. Beklager,men blir ikkje å komme tilbake til Notodden camping.
Anbefales ikke dersom du ønsker å sove om natta. Fyll, fest og bråk gjennom hele natta. Nå var dette første dag av blues-festivalen, men mener likevel at folk bør vise hensyn om natta og at campingeier sørger for at vanlige regler blir overholdt, eller gir beskjed på forhånd at de ikke bryr seg. Vi lå 4 i en hytte med vinduene stengt pga dundrende bass og skrål. Ba de om å slå av musikken, men det var ikke aktuelt. Forsøkte å ringe campingen, ble satt videre til vakttelefon, men ikke svar. Vil du sove om natta, så styr unna.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Notodden Camping As med offentlig transport


Oasen 180 meter
305
322
6
Oasen 200 meter
Oasen 210 meter
305
322
6
Heddal ungdomsskule 330 meter
301
4
Strupa 430 meter
301
4
6

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Notodden Camping As.

Notodden bobilparkering

åpningstider, plassering. Reshjemveien 46 notodden reiseselskap kart bykart, satellitt visning. Notodden Camping As adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Notodden Camping As. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Notodden Camping As med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Notodden Bobilcamp -Nesøya Notodden Bobilcamp -Nesøya 2 km September 2022, +14 gr. En billig, grei og stor bobilplass her. Per natt 24 timer kos...
Riverside Bluescamp Riverside Bluescamp 3 km Festival camp som åpnes under den årlige bluesfestivalen som alltid er den første hel...
AnjaDietrichs.no AnjaDietrichs.no 4 km Reiseinfos, Planunghilfen, Tipps, Geschichte, Kultur & Traditionen zu Land & Leute - ...
AnjaDietrichs.de AnjaDietrichs.de 4 km Norwegen ist Dein Traum? Verwirkliche ihn und nutze meine Unterstützung & mehr als 15...
Lystang Camping Lystang Camping 13 km Veldig fornøyd med en stående overnatting, rent å pent, veldig gode dyner å seng. Tra...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler