facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for NOVASOL Norge

NOVASOL Norge

Info

Velkommen til NOVASOL Norges offisielle Facebook-side.Vi sitter klare til å hjelpe deg fra mandag-fredag mellom kl. 08:30-20:00, lørdager kl. 15:00-20:00 og søndager 10:00-15:00.

Historie

Velkommen til NOVASOL Norges Facebook-side! Vi er på Facebook for å inspirere, hjelpe og assistere deg med de spørsmål du måtte ha vedrørende oss og våre ferieboliger, og selvfølgelig for å fortelle deg litt om hvem vi er.

Vi er et team av dedikerte medarbeidere som sitter klare for å besvare og hjelpe deg med alle de spørsmål du måtte ha om våre mange feriehus- og leiligheter i hele Europa.

Ved bestillinger eller spørsmål og endringer på eksisterende reservasjoner, kan du kontakte oss på telefon 21 99 90 00. Vår telefonen er åpen alle hverdager fra kl. 08:30-20:00, lørdager kl. 15:00-20:00 og søndager kl. 10:00-15:00. Ellers er du selvfølgelig alltid velkommen til å ta kontakt med oss her på Facebook, hvor vi ser frem til å inspirere og hjelpe deg!

Kanskje finner du svar på dine spørsmål på http://www.novasol.no/hjelp.html.

Hos NOVASOL ønsker vi at vår Facebook-side skal være et levende, inspirerende og engasjerende miljø hvor alle kan bidra og være en del av samtalene.

Vi ønsker at NOVASOLs Facebook-side skal være en arena for alle, og vi lytter gjerne til dine opplevelser og erfaringer med oss. Alle henvendelser er velkomne, positive og negative, men vi oppfordrer samtidig til en nøktern og vennlig tone og at vi alle respekterer hverandre.

Vi håper at du har lyst til å delta i den ærlige og åpne dialogen som vi legger opp til, og at du synes NOVASOLs Facebook-side er et inspirerende og hyggelig.

Vi ønsker ikke å leke "onkel politi", og har på ingen måte lyst til å slette kommentarer og posts på Facebook-siden, men ser det nødvendig hvis:

• de ikke er relevante i forhold til gruppen
• de reklamerer for produkter eller tjenester
• de inneholder ærekrenkende, rasistiske eller grove angrep på personer eller firmaer

Men vi håper selvfølgelig at dette ikke blir nødvendig, og at alle vil oppføre seg pent.

Adresse: Østensjøveien 14, 0661 Oslo, Norway
Telefonnummer: 21 99 90 00
By: Oslo
Rute: Østensjøveien 14
Postnummer: 0661


åpningstider

Mandag: 08:30 - 20:00
Tirsdag: 08:30 - 20:00
Onsdag: 08:30 - 20:00
Torsdag: 08:30 - 20:00
Fredag: 08:30 - 20:00
Lørdag: 15:00 - 20:00
Søndag: 10:00 - 15:00


relaterte søk: novasol my booking, novasol spania, novasol erfaringer, leie hytte ved sjøen, feriehus norge, novasol kroatia, novasol sverige, novasol login
Nærliggende lignende selskaper
dansommer.no dansommer.no 0 meter This place would be great, if you like a rotten house. It would also be a nice place ...
Hytteopphold Hytteopphold 5 km Utleie av hytter og fridtidsboliger i hele Norge
Sunshine Lifestyle Sunshine Lifestyle 5 km Var innom for å justere noen briller, men grunnet fantastisk service og flotte produk...
Posarelli Villas Scandinavia - Feriehus i Italia Posarelli Villas Scandinavia - Feriehus i It... 7 km PosarelliVillas Scandinavia er et norsk firma som formidler leiligheter og feriebolig...
ItaliaUtleie ItaliaUtleie 7 km Her finner du tilbud på ferieboliger og reisetips hvis du skal reise til Italia
INTERVAC HomeExchange Norway INTERVAC HomeExchange Norway 10 km Boligbytte - spennende ferie i hele verden! www.intervac.com
BOGSTAD CAMPING BOGSTAD CAMPING 11 km Bra camping. Lokalt til golf. Nære bussforbindelser til Oslo sentrum
Anmeldelser
En stor skuffelse! Siste uke av juni 2022 leide vi et 5 stjernes hus, S54280, til en pris på ca. 21500 NOK. Bilder og beskrivelse gjorde at vi slo til. Imidlertid viste det seg at huset overhodet ikke sto i stil med beskrivelse og bilder. Deler av huset, og utstyret, var rett og slett skittent. Bl.a. var utegrillen så skitten at vi ikke kunne bruke den, vinduskarmer var sorte av soppangrep, etc. Alle skap, bortsett fra 2 trådhyller, var beslaglagt av personlige eiendeler, slik at vi måtte ‘leve i kofferter og bager’. Oversvømmelse på badet etter kort dusj vannet rant ikke bort av seg selv. I tillegg til leien 21500 var det et vaskegebyr på 2500. Vi tok kontakt med Novasol dagen etter vi kom, via mail og telefon, for å klage og følte at vi ble møtt med forståelse. Formidlet i klagen at vi ikke ville betale for rengjøring samt et betydelig avslag i leiepris. Fikk relativt rask tilbakemelding om at sak var opprettet. Etter dette har vi ikke hørt noe fra Novasol, til tross for gjentatte purringer. I går ringte jeg Novasol opp og fikk pratet med en saksbehandler som lovet å sende svar på min klage med en gang som visstnok er ferdigbehandlet, har ikke fått dette tilsendt. Rett skal være rett, Novasol har returnert vaskegebyret. At Novasol ikke sjekker bedre når de setter nivået stjerner og prisen er rett og slett ikke godt nok. Når de i tillegg ignorer sine kunder på denne måten blir det hele useriøst. En ting er sikkert, vi kommer aldri til å bruke Novasol igjen. Jeg håper imidlertid på at det kommer et svar mer enn 2 mnd. etter at klagen ble sendt slik at jeg kan gå videre med saken.
Booket feriehus i spania der det var spesifisert AC i rommene. Det viste seg at 2 av 4 rom ikke hadde AC og et av rommene hadde mugg. Det var heller ikke ryddet etter førrige leietaker da de ikke visste at vi skulle komme. Det var også supervanskelig å få tak i Novasol på telefon, vi ble bare sent videre og fikk sitte i telefonkø flere timer. Kan ikke rekommendere Novasol i det heletatt.
Forferderlig dårlig service og ingen troverdighet til disse. Lever ikke opp til forventningene ettersom mye av det de skriver og legger ut er løgn
Elendig kundeservice hos Novasol. Jeg har en klage inne nå på fjerde uka, uten å få noe respons etter gjentatte purringer fra meg. Men fakturaer og purringer sender de ut... Svindlere
Novasol behandler kunder og huseiere dårlig. Novasol tar ikke ansvar for feil de gjør.
Mine 4 barn gledet seg stort i sommer da vi skulle feriere i et hus på Fyn i Danmark, kun 200 m fra stranden. Helt konkret, feriehus G52562 på Helnæsvej 8. Dessverre måtte vi forlate huset allerede etter en natt da huset var preget av fukt, og lukt av kjeller og råte. Det er greit nok at de fleste husene i Danmark er basert på stein og teglstein – men det skal ikke være slik at min datter som er astmatiker blir «tett» i brystet etter få timer i huset. Det lokale Novasol-senteret viste lite forståelse og refererte kun til at ingen andre klaget. Novasol skulle likevel sende en mann dagen etter som skulle måle fukten. Etter 10 dager har jeg fortsatt ikke hørt fra de. I tillegg kan jeg nevne at bad og kjøkken var fullt av skrukketroll. Soverommene var også fulle av flere typer edderkopper. Dette er høyst sannsynlig direkte relatert til at huset er fuktig. Tilbake hjemme har vi nå skuffete barn og meget illeluktende klær og sengeklær. Tips: vurder om du virkelig tørr satse på Novasol.
Som utleier er de ikke lett å ha med å gjøre, dessverre.
Det minst seriøse utleiefirma vi noensinne har leid av. Gidder ikke svare på mail vedr. klage, er arrogante og lite hyggelige på telefon når man ringer for å etterlyse svar. Kommer aldri til å leie her igjen.
I sommer leide jeg feriehus i Danmark gjennom Novasol. Jeg er svært misfornøyd. Huset var mye dårligere enn på bildene på hjemmesiden til Novasol. Novasol nektet først å gjøre noe som helst. Så lovet de å hjelpe, men så ombestemte de seg, og så ville de ikke hjelpe likevel. I tillegg kom Novasol med mange ekstra regninger som ikke var avtalt. Vi opplever Novasol som uærlige, grådige og uhjelpsomme. Novasol er kjeltringer.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til NOVASOL Norge med offentlig transport


Bryn brannstasjon 310 meter
2B
2N
66
76
Etterstadkroken 350 meter
37
Brynseng 350 meter
1
1E
2
3
4
5
Brynseng T 380 meter
23
24
3B
3N
4B
4N
Helsfyr 400 meter
1
1E
2
3
4
5

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler