facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Noveta As

Noveta As

Info

Noveta AS er på facebook! På denne siden kan du få informasjon om oss. Vi er et spesialfirma med over 30 års erfaring innenfor tømrerarbeider.

Historie

Vi er et spesialfirma med over 30 års erfaring innenfor tømrerarbeider. Vi utfører klimavegger, innvendige lettvegger, himlinger i gips og tynnplateprofiler, vinduer og dørmontering.

Vårt hovedkontor er lokalisert , og vi er for tiden ca. 90 ansatte. Vi fremstår i dag med ny logo og hjemmeside, og innehar stor kunnskap innen de ytelser vi tilbyr.

Opp gjennom årene har NOVETA vært med på en lang rekke store utbygginger. Eksempelvis kan nevnes Aker brygge, Oslo Spektrum, Nye Rikshospitalet,- Byporten, Akerselva sykehjem og Ullevaal stadion, - i nyere tid kan nevnes hoved kontoret til Statoil og Storebrand Lysaker, - DNB, Visma og KLP- bygget, som utgjør Barcode i Bjørvika.

Bolig og kjøpesenteret Fornebu S, som er verdens første kjøpesenter der miljøklassifiseringen Breeam-NOR Outstanding er innen for rekkevidde.

Vår spesialkompetanse:
Plassbygde klimavegger – alle typer innervegger, himlinger i gips og tynnplateprofiler, montering av dører og vinduer.
* Selvsagt behersker vi også andre typer arbeider innen for tømrerfaget.

Våre målgrupper:
Entreprenører.
Sammen med entreprenører utarbeider vi løsninger i henhold til kundenes behov. Ta gjerne kontakt og få et uforpliktende tilbud.

Adresse: Nye Vakås Vei 48, 1395 Hvalstad, Akershus, Norway
Telefonnummer: 46502330
By: Hvalstad
Rute: Nye Vakås Vei 48
Postnummer: 1395


Nærliggende lignende selskaper
Norgeshus Moment Bygg Norgeshus Moment Bygg 129 meter Norgeshus Moment Bygg bygger kataloghus fra Norgeshus i Bærum, Asker, Drammen, Øvre E...
Anmeldelser
Oversatt av Google Aldri mer Noveta Original Never more Noveta
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler