facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for NRK

NRK
Adresse: Bjørnstjerne Bjørnsons plass 1, 0340 Oslo, Norge
Telefonnummer: 23 04 70 00
Stat: Oslo
Distrikt: Oslo kommune
By: Oslo
Rute: Bjørnstjerne Bjørnsons plass
Husnummer: 1
Postnummer: 0340


åpningstider

mandag: Døgnåpent
tirsdag: Døgnåpent
onsdag: Døgnåpent
torsdag: Døgnåpent
fredag: Døgnåpent
lørdag: Døgnåpent
søndag: Døgnåpent

Anmeldelser
TV sendinger, både opptak og direktesendinger, blir ofte gjort her.nSelve navnet, Store studio, er fra den gang i radiotiden, det ble bygget.nSom TV studio er det ikke stort, men allikevel meget publikumsvennlig.nVar her i går og så direktesendt Virtuos 2024. Utrolig bra gjennomført.nDet er alltid fint å se NRK-opptak / direkte sendinger her.
Appen i Google Tv er mangelfull.nNyheter mangler teksting svenske svt har teksting av nyheter sin appnBytte av direkte kanaler er tungvint.nMangler i live fanen på google tvnValg for teksting på direkte strøm mangler. Tekst symbolet er synlig på arkiv materialet.nArkivet er tålig bra men kunne vært bedre.
Radiohuset er et av mine absolutte favorittbygg. Få med deg en guidet tour for å se denne skatten før NRK flytter ut!
De behandler de kristne dårlig. Og lyver om det som skjer i midtösten. Unnlater å få fram viktige ting, så publikum får et skjevt bilde av det som skjer der. Og de svartmaler Israel, uten å få fram hva palestinerne har gjort.nEt arabisk ordtak: Det må 2 hender til for å klappe!
Var på Best for Beat innspillingen, kjempe gøy opplevelse, proft opplegg
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler