facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for NTNU i Gjøvik

NTNU i Gjøvik

Info

Dette er den offisielle FB-siden til NTNU i Gjøvik. Her får du mulighet til å følge med på mye av det som skjer!



"NTNU i Gjøvik er en del av Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet NTNU. NTNU i Gjøvik spesialiserer seg i informasjonssikkerhet, bærekraftig produksjon, informatikk og interaksjonsdesign."
Adresse: Teknologiveien 22, 2815 Gjøvik, Norway
Telefonnummer: +47 611 35 100
on.untn.kivojg@reiduts
By: Gjøvik
Rute: Teknologiveien 22
Postnummer: 2815


åpningstider

Mandag: 08:00 - 15:30
Tirsdag: 08:00 - 15:30
Onsdag: 08:00 - 15:30
Torsdag: 08:00 - 15:30
Fredag: 08:00 - 15:30


relaterte søk: ntnu gjøvik studier, ntnu trondheim, ntnu gjøvik antall studenter, høgskolen i gjøvik, ntnu gjøvik sykepleie, ntnu gjøvik ledige stillinger, ntnu gjøvik kart, ntnu gjøvik bibliotek
Anmeldelser
Hatt kontakt der igjennom flere år. Studert der i sin tid. Var alle tiders og tett kontakt med lærere med god oppfølging. Områder blir bare større og større..større utvalg i studier og institutter. Den internasjonale skolen ligger og på området. Man kan basically nå starte på skolen i 1 klasse eller barnehage som og er på området og gå hele veien fra barnehagen- grunnskolen- ungdomsskole- universitetet- Phd og jobbe der resten av livet.
Fint universitetet med bra lokaler
Fin Høyskole som har blitt større. Mange muligheter her.
Fantastisk BA i Grafisk design med kjempedyktige lærere!
Veldig interessante fag og gode lærere for IT utdanning
Vi trenger safety squat bar og Farmer walk stanga
Godt miljø og bra skole
Liten by på austlandet
Godt studentmiljø
Oversatt av Google Jeg føler at jeg virkelig er på rett plass Best University! Original I'm feeling that I'm really in right place Best University!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon NTNU i Gjøvik.

Gjøvik universitet og høgskole

åpningstider, plassering. Teknologiveien 22 gjøvik offentlig skole kart bykart, satellitt visning. NTNU i Gjøvik adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på NTNU i Gjøvik. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om NTNU i Gjøvik med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler