facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Numedal Varmepumpeservice

Numedal Varmepumpeservice
Adresse: Numedalsvegen 1484, 3622 Svene, Norge
Telefonnummer: 93 43 68 55
Stat: Buskerud
Distrikt: Flesberg
By: Svene
Rute: Numedalsvegen
Husnummer: 1484
Postnummer: 3622


åpningstider

mandag: 09:00–18:00
tirsdag: 09:00–18:00
onsdag: 09:00–18:00
torsdag: 09:00–18:00
fredag: 09:00–18:00
lørdag: Stengt
søndag: Stengt

Nærliggende lignende selskaper
Melhus Bygg Melhus Bygg 548 meter Topp service
Anmeldelser
Bestilling på søndag, montering på fredag :-, valgte Mitsubishi Kaiteki varmepumpe som varmesystem på hytta på Fagerfjell. Kortreist og lokal service fra Numedal Varmepumpeservice er helt topp, spesielt når det dukker opp en hyggelig og serviceinnstilt montør.
Vi har fått gratis tilstandsrapport på vår gamle Panasonic varmepumpe her på Kongsberg, og valgte å kjøpe ny, der serviceavtale og forsikring var inkludert.nnGratis demontering av den gamle varmepumpa. Veldig fornøyd med Numedal varmepumpeservice. Anbefales som varmepumpe leverandør.
Benyttet dette firmaet for få installert varmepumpe på vår hytte i Skirvedalen. Dette var en utrolig hyggelig opplevelse fra start til slutt. Rask og effektiv kommunikasjon og uten tvil en profesjonell og erfaren installatør som kunne faget sitt. Jeg kan anbefale dette firmaet på det varmeste.
Montering av varmepumpe ble utført i går. Vi opplevde en vennlig montør som fagkyndig og effektiv monterte varmepumpen. Montør informerte om bruk og tilbakemeldte at han sto til tjeneste om det skulle oppstå noe hvor det var behov.
Anbefales på det sterkeste! Kjempe god service, responsiv og profesjonellt utført arbeid. Numedal Varmepumpeservice utførte en jobb hos meg grunnet muggdannelse i innedelen på varmepumpen, som sannsynligvis skyldtes tett dreneringsrør til kondensvannet. Kontaktet de etter normal åpningstid, og jobben ble utført samme kveld. Kommer helt klart til å benytte meg av dette firmaet fremover
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler